Öncelikle merhaba! Kendime kasım indirimlerinden klavye ve mouse almayı düşünüyorum mouse kesinleşti ve Rival3+QCK setini 400 TL'ye alacağım. Klavye içinse saber RGB almayı düşünüyorum ama insanlar 2'ye bölünmüş durumda benim arkadaşımda sorun çıkmadı ama yine de danışayım dedim. maksimum 800 TL olacak şekilde bana klavye önerir misiniz?
Klavye & Mouse Setleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye & Mouse Setleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
İndirim zamanı 800 TL civarı olur diye tahmin ediyorum.
Klavye & Mouse Setleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye & Mouse Setleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
İndirim zamanı 800 TL civarı olur diye tahmin ediyok.
www.n11.com
İndirim zamanı 800 TL civarı olur diye tahmin ediyorum.
Ben uzun süredir kullanıyorum zaten o yüzden önerdim. Bu güne kadar tek bir sıkıntım bile olmadı. Temizliği de gayet kolay bir şekilde yapılıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çınlama falan gibi problemleri yok.