mhmt77 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 17 5 Kasım 2022 #11 parakeet dedi: Rampage Orion KB-R90 red Switch klavye kullanıyorum. Sanirsam fiyati 800 - 900 civari. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ama Rampage'e hiç güvenmiyorum onun yerine saber RGB alırım hepsi zaten Çin'de marka basan şirketler. Bellatrixx dedi: Ben uzun süredir kullanıyorum zaten o yüzden önerdim. Bu güne kadar tek bir sıkıntım bile olmadı. Temizliği de gayet kolay bir şekilde yapılıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çınlama falan gibi problemleri yok. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler 1-2 saat daha konu açık kalsın daha iyi bir beri olmaz ise sizi çözüm olarak işaretlerim.
parakeet dedi: Rampage Orion KB-R90 red Switch klavye kullanıyorum. Sanirsam fiyati 800 - 900 civari. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ama Rampage'e hiç güvenmiyorum onun yerine saber RGB alırım hepsi zaten Çin'de marka basan şirketler. Bellatrixx dedi: Ben uzun süredir kullanıyorum zaten o yüzden önerdim. Bu güne kadar tek bir sıkıntım bile olmadı. Temizliği de gayet kolay bir şekilde yapılıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çınlama falan gibi problemleri yok. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler 1-2 saat daha konu açık kalsın daha iyi bir beri olmaz ise sizi çözüm olarak işaretlerim.