800 TL klavye önerisi

Bütçe
600-800

K0rKm4Z

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, başlıkta da yazdığı gibi klavye önerisi istiyorum. Şu ana kadar kullandığım klavyeler:
Rampage KB-210 favory - bu klavyeyi yaklaşık 3 yıl kullandım ve 3 yıl sonunda basmama ve çift basma gibi sorunlar çıktı ardından;
Rampage plower K60 - adlı klavyeyi aldım. Alalı çok olmadı, yaklaşık 1 ay, fakat basmama gibi sorunlar ortaya çıktı. Garantiye gönderdim ancak adamlar klavyeyi alıp parayı iade ettiler(herhalde yanlış anladılar ). Yeni klavye almadan önce taşınmıştık ve benim odam öncekinden daha küçük oldu hatta neredeyse yarısı boyutunda diyebilirim. Oda küçülünce haliyle toz daha fazla oluyor. Biraz araştırdıktan sonra mekanik klavyelerin ortak sorunu olduğunu öğrendim. Tabii biraz geç oldu. Bu yüzden yeni klavye almak için önerilere ihtiyacım var. İstediğim klavye mekanik veya membrane olması fark etmez. TKL veya %60 kompakt da olabilir. Bütçem şu anda 600TL ama hala biriktiriyorum 800TL'ye kadar fikirlerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim...
(Eğer bir şey yazmayı unuttuysam kusura bakmayın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
200 daha koyabilirseniz bunu öneririm, biraz ara bütçede kalmışsınız.

Banggood daha önceden duyduğum bir yer fakat daha önce hiç bir ürün almadım ve gördüğüm kadarıyla dolarla alınıyor klavyeyi inceleyeceğim fakat sitede Türk Lirası yoksa alamam. Üstelik 800TL'den fazla bütçe çıkarmayacağım. Kesin konuşmak istemiyorum fakat yukarıda belirttiğim gibi toz sorunu yüzünden mekanik klavyelerden bir tık soğudum toza dayanıklı bir şey olursa düşünebilirim.

Son düzenleme:
1050TL'ye falan geliyor, Direkt Posta seçersen ve yeni kullanıcı ödeneğiyle birlikte alırsan 991TL'ye falan geliyor sana. 1-2 Hafta ortalama kargo süresi var.

1050TL'ye falan geliyor, Direkt Posta seçersen ve yeni kullanıcı ödeneğiyle birlikte alırsan 991TL'ye falan geliyor sana. 1-2 Hafta ortalama kargo süresi var.
+ olarak yeni üyelere bedavaya istediği bir ürünü hediye ediyor bence düşünülmeli. 30 dakika öncesine kadar bende aldığım klavyeyi iade edip bunu alacaktım ama ok tuşları olmadığı için vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…