AK680 red switch var elimde. Sonrasında 820Pro aldığım için kenarda duruyor. Uygun fiyata bırakayım![]()
AK680 red switch var elimde. Sonrasında 820Pro aldığım için kenarda duruyor. Uygun fiyata bırakayım![]()
5 gün kullandım. Aşırı küçük geldi %75 boyutta 820proya döndüm. Dolapta öylece duruyor. Modlar ban atar mı bilmiyorum burada konuşuyoruz diye ama 500'e sarı siteye koyacaktım zatenUygun ne kadar uygun
Bir de ne kadar kullandın o önemli.
Konu sahibi arkadaş satın almamaya karar verirse ben düşünebilirim hocam5 gün kullandım. Aşırı küçük geldi %75 boyutta 820proya döndüm. Dolapta öylece duruyor. Modlar ban atar mı bilmiyorum burada konuşuyoruz diye ama 500'e sarı siteye koyacaktım zaten
Konu sahibi arkadaş satın almamaya karar verirse ben düşünebilirim hocam.
Duruma göre düşünecek olursanız konuşuruz. Fotoğraflarını atarımÖzelden iletisime geçeriz hocam. 16 nisanda sipariş verdim. Mayısın ilk haftasi elime ulaştı. Kırmızı renkli, red switch olan modeli elimdeki.
![]()
Ajazz Ak680 Mechanische Toetsenbord Gaming Bedrade Compacte Laptop Thee Of Rode As 68 Toetsen
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.