800 TL Kulaklık ve Klavye Önerisi

Vixtini

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta görmekte olduğunuz gibi 800 TL'ye klavye ve kulaklık arıyorum.
Klavye RGB olursa güzel olur. Kulaklıkta herhangi bir beklentim olduğu söylenemez şu an G231 kullanıyorum ömrü doldu. Onun üstünde bir şeyler olursa iyi olur. Taksit şeklinde alacağım ikinci el düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık olarak bunları önerebilirim klavye olarak arkadaşlar yardımcı olsunlar.
Eğer klavye için 200-300 TL düşünüyorsan:

Hyperx Cloud 2 acayip cazip duruyor fakat onu alırsam klavyeye birşey fazla kalmıyor sizce indirime girer mi ?

Hiç bir fikrim bulunmamakta, bildiğim indirimleri de geçtik. Sizin yerinizde olsam kulaklık olarak HyperX Cloud II alırdım. Klavye o kadar önemli değil benim için. Ancak sizin bileceğiniz bir durum.
Eğer dediğim gibi düşünmekte iseniz bu klavye ile HyperX Cloud II tercih edebilirsiniz iyi forumlar.

klavye icin ucuz ve kaliteli buldugum
Sharkoon Skiller SGK4 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi'ni öneririm. Kendim kullaniyorum ve memnunum.

ve
cebindede 50 tl kalıyor bişiler alırsın incelemelerinde güzel gözüküyorlar aynı zamanda ark larada hava atabilirsin :d

Corsair HS60 - Kargo dahil 580 TL

Mekanik klavye olsun dersen bu - 245 TL

Mekanik olmasada olur dersen bu - 270 TL

Totalde 825-850 TL arası değişiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı