Evet arkadaşlar 800 TL'ye mekanik klavye arıyorum bilek desteği olup olmaması hiç sorun değil sadece Red veya brown Switch istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, benim bulabildiğim en iyi bu oldu.
Yalnızca US$125.99, en iyi DURGOD K320 87 Tuşlar Mekanik Oyun Klavye Corona Kiraz MX Anahtar PBT keycaps Mekanik Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
Yalnızca US$125.99, en iyi DURGOD K320 87 Tuşlar Mekanik Oyun Klavye Corona Kiraz MX Anahtar PBT keycaps Mekanik Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
Anladım teşekkür ederim pek sorun değil numlock tuşlarını fazla kullanmıyorum zaten hatta olmaması daha iyi masam biraz dar. 900TL'ye bütçemi çıkaracağımı düşünmüyorum zaten 700'den 800'e çıkardım.
Anladım teşekkür ederim pek sorun değil numlock tuşlarını fazla kullanmıyorum zaten hatta olmaması daha iyi masam biraz dar. 900TL'ye bütçemi çıkaracağımı düşünmüyorum zaten 700'den 800'e çıkardım.
Yalnızca US$91.99, en iyi AKKO 3087 V2 Silent Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Morandi Gri AKKO Anahtarı PBT Klavye Tuş Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
Yalnızca US$95.99, en iyi AKKO 3087SP Okyanus Yıldız 87 Anahtar NKRO Type-C Kablolu Kiraz MX Anahtarı PBT keycaps PC Laptop için Mekanik Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.