SerkanKa Centipat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 800 TL bütçem var, %60 mini klavye almak istiyorum. Mekanik olması önemli. Mavi veya siyah Switch olmasını istiyorum. Aklımda Ajazz AK33 var ama RGB özelliği yok belki ondan daha iyi bildikleriniz vardır. Şimdiden teşekkürler.
800 TL bütçem var, %60 mini klavye almak istiyorum. Mekanik olması önemli. Mavi veya siyah Switch olmasını istiyorum. Aklımda Ajazz AK33 var ama RGB özelliği yok belki ondan daha iyi bildikleriniz vardır. Şimdiden teşekkürler.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 42.17AU $ 48% OFF|Fifizz K617 RGB USB Mini mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 anahtar oyun bilgisayar PC Laptop için ayrılabilir kablo|Klavyeler| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
42.17AU $ 48% OFF|Fifizz K617 RGB USB Mini mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 anahtar oyun bilgisayar PC Laptop için ayrılabilir kablo|Klavyeler| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
5 520199 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.396 Çözümler 1 1 Ocak 2023 #3 Kiznaiver dedi: 42.17AU $ 48% OFF|Fifizz K617 RGB USB Mini mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 anahtar oyun bilgisayar PC Laptop için ayrılabilir kablo|Klavyeler| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu bende bir ara almayı düşünüyordum fakat AliExpress olduğu için vergi falanda var.
Kiznaiver dedi: 42.17AU $ 48% OFF|Fifizz K617 RGB USB Mini mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 anahtar oyun bilgisayar PC Laptop için ayrılabilir kablo|Klavyeler| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu bende bir ara almayı düşünüyordum fakat AliExpress olduğu için vergi falanda var.