noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 28 Mart 2023 #21 Antalya'da yaşadığını düşünmüyorum.
A Awurtes2K Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 123 Yer Antalya/Finike Daha fazla Sistem Özellikleri rtx3050 8gb ram ryzen5 5600h 512gb ssd dell g15 5515 Cinsiyet Erkek Meslek kumluca fen lisesinde öğrenci 28 Mart 2023 #22 noclip dedi: Antalya'da yaşadığını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... kanitlayabilirim? Hiç mi toplanmaz be en azindan Windows 7 kurayım gta sa, cs Source falan açsın YouTube girebileyim.
noclip dedi: Antalya'da yaşadığını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... kanitlayabilirim? Hiç mi toplanmaz be en azindan Windows 7 kurayım gta sa, cs Source falan açsın YouTube girebileyim.
MERT1548 Decipat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 1.780 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #23 Awurtes2K dedi: kanitlayabilirim? Hiç mi toplanmaz be en azindan Windows 7 kurayım gta sa, cs Source falan açsın YouTube girebileyim. Genişletmek için tıkla... Atmıştım ben bir tane sistem görmediniz mi?
Awurtes2K dedi: kanitlayabilirim? Hiç mi toplanmaz be en azindan Windows 7 kurayım gta sa, cs Source falan açsın YouTube girebileyim. Genişletmek için tıkla... Atmıştım ben bir tane sistem görmediniz mi?
A Awurtes2K Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 123 Yer Antalya/Finike Daha fazla Sistem Özellikleri rtx3050 8gb ram ryzen5 5600h 512gb ssd dell g15 5515 Cinsiyet Erkek Meslek kumluca fen lisesinde öğrenci 28 Mart 2023 #24 MERT1548 dedi: Atmıştım ben bir tane sistem görmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam onu yanlış yazmışlar gibi geldi veya ilgi çeksin diye arayınca değiştirir gibi o fiyata o sistem mümkün değil.
MERT1548 dedi: Atmıştım ben bir tane sistem görmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam onu yanlış yazmışlar gibi geldi veya ilgi çeksin diye arayınca değiştirir gibi o fiyata o sistem mümkün değil.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #25 Reis o fiyata öyle bir PC bulursan bana da haber ver, 1 tane de ben alayım. MERT1548 dedi: Hocam 1000 TL güzel sistem buldum 2. el. Bir bakın isterseniz. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-bilgisayar-kasasi-1088129593/detay Genişletmek için tıkla... Bu nasıl 1K olabilir, tokatçı olduğu belli. Lychnica0 dedi: Hocam bu fiyata GTA Vice City açan bilgisayar zor bulunuyor arkadaş Valorant diyor. Genişletmek için tıkla... Çok rahat açar bu arada GTA, NFSU2 tarzı şeyleri. Awurtes2K dedi: kanitlayabilirim? Hiç mi toplanmaz be en azindan Windows 7 kurayım gta sa, cs Source falan açsın YouTube girebileyim. Genişletmek için tıkla... O işi görür de, Valorant'ı unut.
Reis o fiyata öyle bir PC bulursan bana da haber ver, 1 tane de ben alayım. MERT1548 dedi: Hocam 1000 TL güzel sistem buldum 2. el. Bir bakın isterseniz. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-bilgisayar-kasasi-1088129593/detay Genişletmek için tıkla... Bu nasıl 1K olabilir, tokatçı olduğu belli. Lychnica0 dedi: Hocam bu fiyata GTA Vice City açan bilgisayar zor bulunuyor arkadaş Valorant diyor. Genişletmek için tıkla... Çok rahat açar bu arada GTA, NFSU2 tarzı şeyleri. Awurtes2K dedi: kanitlayabilirim? Hiç mi toplanmaz be en azindan Windows 7 kurayım gta sa, cs Source falan açsın YouTube girebileyim. Genişletmek için tıkla... O işi görür de, Valorant'ı unut.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 28 Mart 2023 #26 Awurtes2K dedi: Kanitlayabilirim? Hiç mi toplanmaz be en azindan Windows 7 kurayım GTA SA, CS Source falan açsın YouTube girebileyim. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyleri en düşük ayarlar da yapabilir gibi ama monitör sizde var değil mi?
Awurtes2K dedi: Kanitlayabilirim? Hiç mi toplanmaz be en azindan Windows 7 kurayım GTA SA, CS Source falan açsın YouTube girebileyim. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyleri en düşük ayarlar da yapabilir gibi ama monitör sizde var değil mi?
A Awurtes2K Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 123 Yer Antalya/Finike Daha fazla Sistem Özellikleri rtx3050 8gb ram ryzen5 5600h 512gb ssd dell g15 5515 Cinsiyet Erkek Meslek kumluca fen lisesinde öğrenci 29 Mart 2023 #27 Lychnica0 dedi: Dediğiniz şeyleri en düşük ayarlar da yapabilir gibi ama monitör sizde var değil mi? Genişletmek için tıkla... Var monitör eski bir Core 2 Duo 9400GT kasa vardı bozulunca komple içindeki her şeyle atmıştım. İşlemcide RAM'de sıkıntı yoktu. Onu atmasaydım şu an daha ucuza bir anakartla ekran kartı alır kullanırdım ama geçti artık sadece monitör var elimde.
Lychnica0 dedi: Dediğiniz şeyleri en düşük ayarlar da yapabilir gibi ama monitör sizde var değil mi? Genişletmek için tıkla... Var monitör eski bir Core 2 Duo 9400GT kasa vardı bozulunca komple içindeki her şeyle atmıştım. İşlemcide RAM'de sıkıntı yoktu. Onu atmasaydım şu an daha ucuza bir anakartla ekran kartı alır kullanırdım ama geçti artık sadece monitör var elimde.