3 384078 Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 160 11 Nisan 2021 #11 LaMorte dedi: Odanız ışık alan bir ortam mı? Eğer orta veya yüksek miktarda ışık almıyorsa problem olmaz. Genişletmek için tıkla... hocam mağara misali odadaki tek ışık kaynağı telefon veya televizyon. Itechin.g dedi: Bildiğim kadarıyla ışığı homojen eşit miktarda yansıtması daha önemli ikisinin incelemeleri varsa bakabilirsin. Ama ben daha ekranını %100 de kullanabilen görmedim. Genişletmek için tıkla... %100'de kullanmaktan kastınız nedir? Biraz açar mısınız? Monitör ayarından bahsediyorsanız bunu ayarlamakta uzmanım ama colormeter yok elimde.
LaMorte dedi: Odanız ışık alan bir ortam mı? Eğer orta veya yüksek miktarda ışık almıyorsa problem olmaz. Genişletmek için tıkla... hocam mağara misali odadaki tek ışık kaynağı telefon veya televizyon. Itechin.g dedi: Bildiğim kadarıyla ışığı homojen eşit miktarda yansıtması daha önemli ikisinin incelemeleri varsa bakabilirsin. Ama ben daha ekranını %100 de kullanabilen görmedim. Genişletmek için tıkla... %100'de kullanmaktan kastınız nedir? Biraz açar mısınız? Monitör ayarından bahsediyorsanız bunu ayarlamakta uzmanım ama colormeter yok elimde.
Enespınar Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 324 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #12 384078 dedi: hocam mağara misali odadaki tek ışık kaynağı telefon veya televizyon. Genişletmek için tıkla... Karanlık odada az parlaklık bile daha çok gözükecektir asıl ışıklı odaysa daha çok parlaklık gerekir.
384078 dedi: hocam mağara misali odadaki tek ışık kaynağı telefon veya televizyon. Genişletmek için tıkla... Karanlık odada az parlaklık bile daha çok gözükecektir asıl ışıklı odaysa daha çok parlaklık gerekir.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #13 384078 dedi: Hocam mağara misali odadaki tek ışık kaynağı telefon veya televizyon. Genişletmek için tıkla... Philips daha iyi bir tercih olacaktır. LG alsanız da pişman olmazsınız ama tasarım olarak Philips önde.
384078 dedi: Hocam mağara misali odadaki tek ışık kaynağı telefon veya televizyon. Genişletmek için tıkla... Philips daha iyi bir tercih olacaktır. LG alsanız da pişman olmazsınız ama tasarım olarak Philips önde.
3 384078 Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 160 11 Nisan 2021 #14 LaMorte dedi: Philips daha iyi bir tercih olacaktır. LG alsanız da pişman olmazsınız ama tasarım olarak Philips önde. Genişletmek için tıkla... Başından beri benden bunu düşünüyordum sonunda birisi itti teşekkürler. O zaman konu kapanmıştır.
LaMorte dedi: Philips daha iyi bir tercih olacaktır. LG alsanız da pişman olmazsınız ama tasarım olarak Philips önde. Genişletmek için tıkla... Başından beri benden bunu düşünüyordum sonunda birisi itti teşekkürler. O zaman konu kapanmıştır.