800 TL mouse önerisi

Bütçe
800
Everest Mercury X8 hem paran kalır ve şarj sorunu gibi sorunlardan kurtulursun şu an bende bu fareyi kullanıyorum ve gerçekten çok iyi 200 400 arası fiyatları var. Tek sıkıntısı kablolu olması.

Bu markayı hiç duymamıştım vereceğim paraya değer mi? Aşırı rekabetçi takılmıyoruz DPI fazla uçuk olmasa da olur, uzun ömürlü olsun istiyorum bu yüzden kablolu düşünüyorum. Kendi ekipmanlarımda kablolu ileride sorun çıkartmaz değil mi?

Bu markayı hiç duymamıştım vereceğim paraya değer mi? Aşırı rekabetçi takılmıyoruz DPI fazla uçuk olmasa da olur, uzun ömürlü olsun istiyorum bu yüzden kablolu düşünüyorum. Kendi ekipmanlarımda kablolu ileride sorun çıkartmaz değil mi?

Kesin bir şey söylemek tabii ki doğru değil ama logoya para vermek yerine ürüne vermiş olursun.

Hiç çıkartmaz merak etme zaten bu mouse kablolu ve Everest gerçekten iyi bir marka 5 aydır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı.

Aigo modeli al gec butcendeki en iyi secenek.

Kesin bir şey söylemek tabii ki doğru değil ama logoya para vermek yerine ürüne vermiş olursun.

Hocam ilk defa gördüğüm bir marka olduğu için insan ister istemez çekiniyor, bir de mouse İstanbul'dan Ankara'ya gidecek yani sorun çıkartırsa uğraşmak daha da zor olacağı için en azından tanıdık bir marka olsun muhatap olur karşımızda diye düşünüyordum.

Hocam ilk defa gördüğüm bir marka olduğu için insan ister istemez çekiniyor, bir de mouse İstanbul'dan Ankara'ya gidecek yani sorun çıkartırsa uğraşmak daha da zor olacağı için en azından tanıdık bir marka olsun muhatap olur karşımızda diye düşünüyordum.

Sen bilirsin ben zorlamam, marka zaten tanıdık araştırmanız lazım sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı