800 TL mouse pad önerisi

Bütçe
800

yinlight

Femtopat
Daha fazla  
Bir mouse pad için 1.500–2.000 TL fiyat verilmesini mantıksız buluyorum. Bu yüzden, işimi görecek ve zamanla kabarma yapmayacak bir mouse pad önerebilir misiniz? Bütçem en fazla 800 TL.

Wraith'den alabilirsin ben Blade X kullanıyorum memunum bayağı klassgear kalitesi iyi değil diyorlar bende ona dayanarak Wraith'den aldım gayet memunum.

Wraith'den alabilirsin ben Blade X kullanıyorum memunum bayağı klassgear kalitesi iyi değil diyorlar bende ona dayanarak Wraith'den aldım gayet memunum.

Klassegear daha uygun bir de 1000 TL fiyat bandı çok fazla 800 bile okey değil normalde 500 700 arası fiyat bandındayım Klasse düşünüyorum da belki SteelSeries'in biraz daha küçük modellerine bakabilirim uygunsa.

Klassegear daha uygun bir de 1000 TL fiyat bandı çok fazla 800 bile okey değil normalde 500 700 arası fiyat bandındayım Klasse düşünüyorum da belki SteelSeries'in biraz daha küçük modellerine bakabilirim uygunsa.
Asla QCK alma. Klasse pro al geç ya da JD450 bakabilirsin kare istersen.

Blade X kumaş olan sanırım kenarları yok ve açılma yapıyor. Riske gerek yok Klasse alıp geçsin.

Ben hiç öyle bir şikayet duymadım.
Kenarları dikişsizdi sanırsam Blade X'in gittikçe açılıyordu arkadaşımda. Bir de çok kolay kirleniyor. Wraith garantisi sağlam güzel tarafı o.

Kenarları dikişsizdi sanırsam Blade X'in gittikçe açılıyordu arkadaşımda. Bir de çok kolay kirleniyor. Wraith garantisi sağlam güzel tarafı o.
Kirlenmesi normal çünkü pürüzlü yüzey ama dediğim gibi açıldığını ilk defa sizden duydum. Wraith kendi ürünlerde garanti açısından gerçekten iyi.

Kirlenmesi normal çünkü pürüzlü yüzey ama dediğim gibi açıldığını ilk defa sizden duydum. Wraith kendi ürünlerde garanti açısından gerçekten iyi.
Fotoğrafıı ulursam atarımda böyle rahatsız edici kenarları oluyordu bi zamandan sonra. Baya baya açılmış değilde işte kenarları 2-3 milim yükseliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı