C casrow Kilopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. MSI H81M-P33 anakartıma RAM tavsiyesi istiyorum. 16 GB olacak. Bütçe en fazla 800 TL var. Bu ekonomik durumda PC değişemiyorum bari PC'yi biraz hızlandırayım.
Merhaba arkadaşlar. MSI H81M-P33 anakartıma RAM tavsiyesi istiyorum. 16 GB olacak. Bütçe en fazla 800 TL var. Bu ekonomik durumda PC değişemiyorum bari PC'yi biraz hızlandırayım.
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 27 Haziran 2023 #2 Akakçe'yi açıp en ucuz marka ne ise onu alacaksın vallahi çok bir seçeneğin yok panter var o fiyatlarda bir tek benim bildiğim.
Akakçe'yi açıp en ucuz marka ne ise onu alacaksın vallahi çok bir seçeneğin yok panter var o fiyatlarda bir tek benim bildiğim.
C casrow Kilopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 SadeceEmre dedi: Akakçe'yi açıp en ucuz marka ne ise onu alacaksın vallahi çok bir seçeneğin yok panter var o fiyatlarda bir tek benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Çok fazla bilgim yok bu konularda yine bu siteden yıllar önce tavsiye almıştım. En fazla 1600MHz hız mı destekliyor anakart?
SadeceEmre dedi: Akakçe'yi açıp en ucuz marka ne ise onu alacaksın vallahi çok bir seçeneğin yok panter var o fiyatlarda bir tek benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Çok fazla bilgim yok bu konularda yine bu siteden yıllar önce tavsiye almıştım. En fazla 1600MHz hız mı destekliyor anakart?