E Eray Özsaray Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #1 800 TL bütçe ile oyun bilgisayarı toplamaya çalışıyorum. Bana en iyi sıfır sistemi yazabilir misiniz ? Not: 800 TL monitör, klavye, mouse hariç fiyattır.
800 TL bütçe ile oyun bilgisayarı toplamaya çalışıyorum. Bana en iyi sıfır sistemi yazabilir misiniz ? Not: 800 TL monitör, klavye, mouse hariç fiyattır.
A Alper Ata Soyturk Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #2 Bütçe biraz düşük tam performanslı sistem toplamak zor olacaktır. En azından 1500 TL seviyelerine çıkmanızı öneririm.
Bütçe biraz düşük tam performanslı sistem toplamak zor olacaktır. En azından 1500 TL seviyelerine çıkmanızı öneririm.
E Eray Özsaray Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #3 Bu bütçeyle önerebileceğiniz sistem var mıdır peki ?
I ihora Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2017 #4 İkinci elde böyle bir sistem toplayabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İkinci elde böyle bir sistem toplayabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Eray Özsaray Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #5 Peki o sistemi r7 250 ekran kartıyla toplarsam nasıl bir verim alabilirim ?