800 TL oyun bilgisayarı toplama

Who The Maestro?

Hectopat
Yer
Anywhere
Daha fazla  
Meslek
ÖğrenciLik İşleri
Minecraft, CS:GO, LoL gibi oyunları kaldırsa iyi olur (kesin kaldırsın ).
Orta ayarlarda ya da kötü ayarlarda 40 ya da 30 FPS sabit alsa yeter. Bu arada 19-20 sabit almıyorum. Bazen 2-3'e düşüp tekrar yükseliyor.

Minecraft'a çok girmem. Ara sıra bi ortama bakarım hileler artmış mı azalmış mı diye.

LoL'e de nadir girerim. Genellikle CS:GO oynuyorum.

Ona göre önerirseniz sevinirim
  • -Kasam var
  • -300 W PSU var

Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
X5460 (LGA 775 modlu) Aliexpress linki: Tahmini Teslimat Zamanı

Bu bütçeye X5460 - GT 1030 sistem toplanabilir. LGA 775 anakart, seçtiğin anakarta göre DDR2 ya da DDR3 RAM (4 GB yeter mi çok emin değilim 6 GB kesin olarak yeter), bir de ucuzundan bir işlemci soğutucusuna ihtiyacın var. Intel stok soğutucu tarzında bir soğutucu işini görür. Bunlar da 800 ₺'ye hallolur diye düşünüyorum.

Donanım Arşivi bu bütçeye GTX 1050 koymuş. O daha da iyi. Videosunu bir incele derim. Ama X5460 bu videodaki işlemci E5450'den daha iyidir. Alttaki linkten benchmark karşılaştırmasına bakabilirsin.
XEON X5460 vs XEON E5450 vs E8400 Testler GELDI » Sayfa 1 - 4

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
ikinci al sıkıntı ben sana vatan bilgisayardan öneri yapayım:

ekran kartı verine ram ve işlemci kullanıyor ama gta5 bile orta ayarda kasmaz.Bir de anakart bios güncellemesi yaptırman lazım. Vatan a ver max 2 haftaya gelir.

MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart

Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 PC Ram

Intel Pentium G4560 Soket 1151 3.5GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci

istersen bütçe arttırıp şunu alırsın ekran kartı olarak

MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart

ikinci el bak sıfır olarak bir şey çıkmaz. 290 tl lik pentium işlemci ile orta ayarlarda gta 5 oynarsın diyen arkadaşı dikkate alma. O fiyattaki ekran kartları zor gta 5 açıyor.

Herkese teşekkür ederim 1 yıl bekleyip çok pahalı bir sistem toplayacağım.

Ee ne yaptın bak 1 yıl geçmiş fazlasıyla. Dizdiğin sistemi yaz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…