800 TL Oyun Önerisi

shadowsw

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçeme ve zevklerime göre aşağıdaki resimdeki gördüğünüz sepeti hazırladım. Sizce nasıl? Oyunları tavsiye eder misiniz?
resim_2023-01-01_171326572.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyileri alınabilir steam hesabınızı linkini atabilirmisiniz? Hangi oyunları oynadığınıza bakabiliriz.

Arkadaşlar bütçeme ve zevklerime göre aşağıdaki resimdeki gördüğünüz sepeti hazırladım. Sizce nasıl? Oyunları tavsiye eder misiniz?
Eki Görüntüle 1620151
Grounded yerine eğer arkadaşlarınızla oynayacaksanız The Forest, Raft, Greenhell gibi alternatiflere yönelin bence. Maddiyattan bağimsız o fiyat o oyuna çok.
Stray bence maddi durumunuz el veriyorsa alınabilecek bir oyun. 5 saat sürüyor ama bunu belirteyim. Resident Evil Raccoon City Bundle 149 tl 2. Ve 3. Oyunlar var içerisinde o olabilir diğer listedeki oyunlara benzer şekilde.

Dying Light aldıysan 2. oyunu alma. Dying Light'ı bitirdikten sonra eğer beğenirsen 2. oyunu al. Zaten o zamana kadar Dying Light 2'nin fiyatı daha fazla düşer.

Stray o fiyata değmez. Onun yerine daha güzel ve daha ucuz olan Journey'i önerebilirim.

Grounded zaten Game Pass'te var. Game Pass üzerinden oynamanı tavsiye ederim.

Son olarak Little Nighmares 1 ve 2 en fazla 10 saat sürüyor, bunu da belirtmek istedim.

Cyberpunk 2077
RDR 2
GoW
Witcher 3 GOTY
Witcher 2
Resident evil 2
Dying light 2
The forest
Detroit become human

Bunları tavsiye ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler