800 TL palm tutuş fare önerisi

Bütçe
800 TL

Emir Çip

Hectopat
Elim biraz büyük, 20 cm falan. Serçe parmağımın boşta olmasını sevmiyorum. 3 model arasında kaldım. 200 TL farka değerse Razer Cobra almayı, eğer değmezse SS Prime+ Plus almayı düşünüyorum. SS Prime ile SS Prime + arasında 30 TL fark var. Verilir ama SS Prime+ Plus için sorunlu diyorlar.

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Ürün linkleri:

SS Prime: SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol

SS Prime+ Plus: SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Razer Cobra: RAZER Cobra Rz01-04650100-r3m1 8500 Dpı 6 TuŠRgb Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol

SS Prime 450IPS 50G, Razer Cobra ise 300IPS 35G. Teknik özellikler bakımından SS Prime önde, ağırık olarak ise Razer Cobra'dan 11gr daha ağır. Ben büyük elli ve palm grip kullanan biri olarak SS Prime kullanıyorum, simetrik fareler bana rahat hissettirmiyor. SS Prime asimetrik tasarımıyla elime tam oturuyor. Prime+ ile aralarındaki fark ise Prime'da SteelSeries TrueMove Pro, Prime+'da SteelSeries TrueMove Pro+ sensörü olması, mouse aşağısında DPI gösteren dijital ekran ve değiştirme düğmesi bulunması.

SS Prime 450IPS 50G, Razer Cobra ise 300IPS 35G. Teknik özellikler bakımından SS Prime önde, ağırık olarak ise Razer Cobra'dan 11gr daha ağır. Ben büyük elli ve palm grip kullanan biri olarak SS Prime kullanıyorum, simetrik fareler bana rahat hissettirmiyor. SS Prime asimetrik tasarımıyla elime tam oturuyor. Prime+ ile aralarındaki fark ise Prime'da SteelSeries TrueMove Pro, Prime+'da SteelSeries TrueMove Pro+ sensörü olması, mouse aşağısında DPI gösteren dijital ekran ve değiştirme düğmesi bulunması.

Sıf yanında + var diye bile 30 tl verilirde ses falan çıkartıyo diyorlar SS Prime + için o yüzden sormak istedim.

Ses çıkartma konusunda ne tarz bir sesten bahsediyorlar bilmiyorum fakat farede baş parmağın konulduğu kısma sertçe bastırıldığında bir ses çıkıyor onu kast ediyor olabilirler. Bende ilk aldığımda araştırırken bu konuyu duymuştum denedim ve gerçekten de bir tık sesi geliyor, bunun esnemeden dolayı olduğunu düşünüyorum. Fakat bu rahatsızlık verecek şekilde bir ses olayı değil, sonuçta kullanımda oraya sertçe bastırmıyorsunuz. Bu konuda bir rahatsızlık duymadım. Başka bir ses çıkartma olayı varsa o konuda bilgi sahibi değilim.

Ses çıkartma konusunda ne tarz bir sesten bahsediyorlar bilmiyorum fakat farede baş parmağın konulduğu kısma sertçe bastırıldığında bir ses çıkıyor onu kast ediyor olabilirler. Bende ilk aldığımda araştırırken bu konuyu duymuştum denedim ve gerçekten de bir tık sesi geliyor, bunun esnemeden dolayı olduğunu düşünüyorum. Fakat bu rahatsızlık verecek şekilde bir ses olayı değil, sonuçta kullanımda oraya sertçe bastırmıyorsunuz. Bu konuda bir rahatsızlık duymadım. Başka bir ses çıkartma olayı varsa o konuda bilgi sahibi değilim.

Prime + a özel bi sorun varmış galiba hocam esneme falan değil içinden cızırtı geliyo diyorlar. Yoksa direk Prime + alırıdm zaten . 30 tl fazla vermek sorun değilde 30 tl verip sorunlu çıkması sorun teşekkürler yardım için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı