K kadir mustafa Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 35 15 Mart 2020 #1 Öncelikle PUBG CS:GP gibi FPS oyunları oynuyorum. Kulaklığım bozuldu ve kulaklık almak için 800 TL civarı bir bütçe ayırdım. Anakartım MSI B350 Tomahawk Arctic. Kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2020
Öncelikle PUBG CS:GP gibi FPS oyunları oynuyorum. Kulaklığım bozuldu ve kulaklık almak için 800 TL civarı bir bütçe ayırdım. Anakartım MSI B350 Tomahawk Arctic. Kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 15 Mart 2020 #2 Cloud Alpha veya MH751 modelini öneririm.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 15 Mart 2020 #3 Hyperx Cloud Alpha S modeline bakabilirsiniz ses kartlı olarak. HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
Hyperx Cloud Alpha S modeline bakabilirsiniz ses kartlı olarak. HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
K kadir mustafa Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 35 15 Mart 2020 #4 Sylveon dedi: HyperX Cloud Alpha s modeline bakabilirsiniz ses kartlı olarak. HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet ona da baktım ama fiyatı 1200 TL civarında olduğu için sadece baktım.
Sylveon dedi: HyperX Cloud Alpha s modeline bakabilirsiniz ses kartlı olarak. HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet ona da baktım ama fiyatı 1200 TL civarında olduğu için sadece baktım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Mart 2020 #5 kadir mustafa dedi: Evet ona da baktım ama fiyatı 1200 TL civarında olduğu için sadece baktım. Genişletmek için tıkla... Keşke linke baksaydınız dediğim fiyat değil.
kadir mustafa dedi: Evet ona da baktım ama fiyatı 1200 TL civarında olduğu için sadece baktım. Genişletmek için tıkla... Keşke linke baksaydınız dediğim fiyat değil.