800 TL RX 460 için Freesync Monitör Önerisi

2001

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba sisteme monitör eklemek istiyorum.

Bütçem maksimum 800 TL. Ekran kartı AMD kullandığım için FreeSync özelliği olursa daha iyi olur diyerek bu iki monitör arasında kaldım. Değişiklik açısından Curved olan Samsung, frekans hızı olarak baktığımda AOC alma taraftarıyım ancak Samsung 72 Hz destekliyor diye biliyorum. Şu an için seçimim Samsung gibi duruyor. Fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.

Oyun için alıyorsanız hertz değerinide hesaba katarsak AOC olan daha mantıklı olur. Tabi gönlünüz curved ekrandan yanaysa bir şey diyemem. Şu monitörde ilginizi çeker diye düşündüm hem 100 tl cebinizde kalır hem özellik bakımından aşağı kalır yanı yok

Yorumun için teşekkür ederim. Bu monitörü daha önce görmedim ya da markadan dolayı es geçmiş olabilirim bir bakayım .Genel kullanım için alacağım monitörü.

Belirtmeyi unutmuşum 24'' istiyorum şu an 21'' kullanıyorum .

Yukarıdaki curved Samsung monitörün 27 inç olanını kullaniyorum. Film ve günlük kullanım için çok iyi , hatta film ve dizilerde seyir zevki normal monitörlere göre çok yüksek. Kontrastı iyi , siyahlar tam siyah , ışık sızması var demişlerdi ama benim monitörde böyle bir durum söz konusu değil. Oyunlarda çok iyi test edemedim , ekran kartım Gtx 970 olduğu için freesync kullanmadım ama yakın zamanda Rx 560 almayı düşünüyorum. Hem freesync desteği hem de daha az güç tüketimi ve daha az ısınması ile Rx 560 daha avantajlı. Özet olarak sadece oyun için ise diğer monitörü tavsiye ederim ama günlük kullanım ve film izlemek için Samsung kesinlikle sizi tatmin eder.

Yorumun için teşekkür ederim. Benim amacım hem oyun hem günlük kullanım. Samsung FreeSync ile fazla fark olmayacağını düşünerek hem de değişiklik açısından 24'' Samsung Curvid almaya karar verdim ve siparişi gönderdim.

Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…