En ucuz Cooler Master MK110 RGB MK-110-KKMF1-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MK110 RGB MK-110-KKMF1-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dostum sessiz istediğin için düşük profil klavye atıyorum, yüksek profil aldığında membran bile olsa ses yapıyor. Kriterlerine uyan 2 adet buldum linkler aşağıda.
Ben olsam bu kriterlerde HP'yi tercih ederim. Eğer ses sorun olmayacaksa farklı, RGB aydınlatmalı yüksek profilli mekanik veya membran klavyeler bakılabilir.
Bence arkadaşın sessizden kastı blue switch yerine red ya da brown switchli klavye ve oyun için kullanıcak. Ofis için kullanıcaksa bu atılan klavyeler mantıklı ama oyun içinse kesinlikle alınmaz. Tabii konu sahibi bir açıklama yapmadan herkesin dedikleri havada kalıyor...
Bence arkadaşın sessizden kastı blue switch yerine red ya da brown switchli klavye ve oyun için kullanıcak. Ofis için kullanıcaksa bu atılan klavyeler mantıklı ama oyun içinse kesinlikle alınmaz. Tabii konu sahibi bir açıklama yapmadan herkesin dedikleri havada kalıyor...
Özellikle sessiz dediği için attım, oyun için bence de alınmaz. Cidden tam sessiz istiyorsa da attıklarım gibi düşük profil alması lazım, yüksek profiller membran bile olsa çok ses yapıyor.