800 TL sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AMD Ryzen 3 2200G 3.50GHz 6MB soket AM4 işlemci
Şöyle bir işlemci buldum 2.el 450 TL buna uyumlu bir anakart ve RAM lazım RAM 4 GB olacak her şey 2. el olacak.

800 ₺´ye sıfır sistem toplayamazsınız.

AMD Ryzen 3 2200G 3.50GHz 6MB soket AM4 işlemci
Bu işlemci 450 TL 2. el buna uyumlu bir anakart ver RAM kaldı anakart ve RAM ne kadar tutar bir fiyat verirseniz sevinirim 350 TL kalır ama şöyle bir şey düşündüm bu işlemcinin ekran kartı CS:GO gibi oyunları rahatlıkla açıyor ekran kartını satıp bütçeyi genişletebiliriz 350 yerine 550 gibi bir bütce çıkar ama ekran kartım olmaz bir süre idare edebilirim.

Ekran kartı Sapphire HD 6850 1GB 256 Bit.

Kral 1500TL'ye çıkarıp bütçeyi sıfır AMD3000G APU sistem toplayabilirsiniz her türlü işinizi görür. Recep hocam geçenlerde toplamıştı bu sistemi biraz araştırırsanız belki bazı parçaları 2.el tedarik eder indirimlerde yararlanır 1200TL civarına düşürürsünüz. Tabi monitör ekipman işide var orası ayrı.
300
3000g F/P noktasında daha iyi hem yeni 3.nesil bir işlemci
2200g de yabana atılır cinsten değil tabiki oda bir canavar

Sadece işlemci anakart ve RAM sıfır istemiyorum bütcem blelli arkadaşlar işlemci 450 TL'ye buldum anakart ve RAM kaldı yazdığım şeyi bir okur musunuz sizce mantıklı mı?

Sadece işlemci anakart ve RAM sıfır istemiyorum bütcem blelli arkadaşlar işlemci 450 TL'ye buldum anakart ve RAM kaldı yazdığım şeyi bir okur musunuz sizce mantıklı mı?

Arkadaşlar benim her şeyim tam anlayın artık sadece RAM işlemci ve anakart lazım! İşlemci buldum RAM ve anakrt kaldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…