800 TL VDSL Modem Önerisi

admrc61

Megapat
Makaleler
3
Selamlar herkese,

3+1 evde oturmaktayım. Türknet'in 100 Mbps paketini kullanmaktayım. Kablolu bağlandığımda şuan ki modemim 80 Mbps vermekte fakat kablosuz bağlantılarımda hem çekim alanı hemde stabil hız sorunu yaşamaktayım. Maalesef kendim ve çevremde sağlıklı modem önerisi alacağım kimse bulunmamaktadır. 800 TL civarına çekim alanı ve hız sorunu yaşamayacağım modem öneriniz var mıdır?

Attığım ürün bütçenizi aşacağı için indirimden kovalamanızı öneririm. Gerçekten kaliteli ve önerebileceğim bir ürün.

Bütçenizi biraz geçse de Keenetic Extra DSL tavsiye ederim biraz yükselmiş fiyatı malum kendim Keenetic Hero DSL kullanıyorum çok çok iyi bir üst modeli extra DSL'in

Keenetic'in Extra modelini mi yoksa Hero modelini mi almalıyım? Aralarındaki fark nedir?

Keenetic'in Extra modelini mi yoksa Hero modelini mi almalıyım? Aralarındaki fark nedir?

Hero'nun kablosuz bağlantı hızı 1300MBPS ile daha fazla.
Hero çift çekirdek işlemciye sahip ve RAM'i birazcık daha fazla.
Hero'nun iki adet USB girişi mevcut. Extra DSL'in bir tane var ve ayrıca Hero'da 3.0 USB desteği mevcut.
Ve en önemlisi Hero Ethernet üzerinden 1Gbit/s hıza ulaşabiliyor. Extra DSL'de bu 100Mbps ile sınırlı.
Bütçeniz olmadığı için Extra DSL'i önerdim. Alabiliyorsanız Hero DSL'i satın alın.

• Ayrıca Hero DSL modelinde extra DSL modelinden farklı olarak mu-mımo, beamforming ve airtime fairness gibi özellikler de bulunuyor.

Kendi internetim 100'lük paket zaten bende 80 almaktayım. Çekim alanı bakımından çok az farkı var ise Extra almam daha mantıklı olacak sanırım

Kendi internetim 100'lük paket zaten bende 80 almaktayım. Çekim alanı bakımından çok az farkı var ise extra almam daha mantıklı olacak sanırım.

Çekim alanı bakımından elbette Hero daha güçlü donanıma sahip ben de ikisi arasında kalmıştım evim 199 metre kare Hero da karar kıldım modemi evin tam ortasına konumlandırdım her yerden Full 5 GHz bağlanıyorum Wi-Fi ile tabii ki extra da iyidir sizin evin metrekaresini ve duvar yapısını bilemem bütçe hangisine müsait ise onu tercih etmek lazım ileriye dönük daha güncel bir cihaz olması için Hero aldım ben.
Ayrıca extra DSL kullanıcısı çok var Telegram kullanıyorsanız eğer Keenetic Türkiye kullanıcıları sayfasından her türlü bilgi ve yardımı alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…