A AEWJAB Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 544 Çözümler 1 21 Ekim 2022 #11 PORSHİUS dedi: Zeki kurt WT, hocam size guvenerek aldim modemi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
PORSHİUS dedi: Zeki kurt WT, hocam size guvenerek aldim modemi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 23 Ekim 2022 #12 PORSHİUS dedi: Zeki kurt WT, hocam size guvenerek aldim modemi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam pişman olmazssiniz.
PORSHİUS dedi: Zeki kurt WT, hocam size guvenerek aldim modemi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam pişman olmazssiniz.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.474 Çözümler 15 23 Ekim 2022 #13 zeki kurt WT dedi: Hayırlı olsun hocam pişman olmazssiniz. Genişletmek için tıkla... Son konuma bakarsaniz biraz pismanliktayim da.
zeki kurt WT dedi: Hayırlı olsun hocam pişman olmazssiniz. Genişletmek için tıkla... Son konuma bakarsaniz biraz pismanliktayim da.
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 23 Ekim 2022 #14 PORSHİUS dedi: Son konuma bakarsaniz biraz pismanliktayim da. Genişletmek için tıkla... Bakayim hocam yardimci olmaya calisirim.
PORSHİUS dedi: Son konuma bakarsaniz biraz pismanliktayim da. Genişletmek için tıkla... Bakayim hocam yardimci olmaya calisirim.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 26 Ekim 2022 #15 PORSHİUS dedi: Son konuma bakarsaniz biraz pismanliktayim da. Genişletmek için tıkla... Hocam neden? Bende almayı düşünüyordum da aktif konu açtım hatta.
PORSHİUS dedi: Son konuma bakarsaniz biraz pismanliktayim da. Genişletmek için tıkla... Hocam neden? Bende almayı düşünüyordum da aktif konu açtım hatta.