GTX x1050 Ti sisteminim var. Oyun olarak GTA V falan oynuyorum. Oyunun gereksinimi nedir düşük ms değerlerine veya yüksek MHz değerlerine sahip bi monitöre ihtiyacım var mı gerçekten yardım almak istedim. 23-24 inç civarı tercihim.
Evet bilgim yok ne yazık ki yeni araştırmaya başladım. Freesync AMD kartlar ile çalışan bir teknoloji diye biliyorum. Benim kartım Nvidia. Tamam monitör yine çalışır ama kullanamayacağım bi ek teknoloji için fazla para vermek. Doğru mu acaba. Gerçi Freesync destekleyen monitörlerin normallere göre ne kadar fiyat farkı olduğunu da bilmiyorum.
Freesync için ek para vermiyorsunuz hatta Freesync monitörler daha ucuz. @Nazım Paşa 'nın önerdiği monitör
Curved ve VA panel çok güzel bir monitordür.
Evet bilgim yok ne yazık ki yeni araştırmaya başladım. Freesync amd kartlar ile çalışan bir teknoloji diye biliyorum benim kartım nvidia tamam monitör yine çalışır ama kullanamayacağım bi ek teknoloji için fazla para vermek doğru mu acaba. Gerçi free sync destekleyen monitörlerin normallere göre ne kadar fiyat farkı olduğunu da bilmiyorum