EfeBY Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2024 #1 Normalde Ethernet kablosu kullanıyordum ancak mesafe çok uzak olduğu için mecburen Wi-Fi adaptöre geçmek zorundayım. En fazla 800TL civarı olabilir ama üstündeki önerilere de açığım. Modemle aramda 10 metre var. Önerilerinizi bekliyorum.
Normalde Ethernet kablosu kullanıyordum ancak mesafe çok uzak olduğu için mecburen Wi-Fi adaptöre geçmek zorundayım. En fazla 800TL civarı olabilir ama üstündeki önerilere de açığım. Modemle aramda 10 metre var. Önerilerinizi bekliyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Mayıs 2024 #2 Bütçe çıkarsa en mantıklısı bu gibi: Amazon.com.tr
EfeBY Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2024 #3 Lee Yubin dedi: Bütçe çıkarsa en mantıklısı bu gibi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunları nasıl takıyoruz, nereye takıyoruz onu anlamadım.
Lee Yubin dedi: Bütçe çıkarsa en mantıklısı bu gibi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunları nasıl takıyoruz, nereye takıyoruz onu anlamadım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Mayıs 2024 #4 EfeBY dedi: Bunları nasıl takıyoruz, nereye takıyoruz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu USB bağlantı ile kullanılanlardan. Anakarta takılan mı istiyorsunuz?
EfeBY dedi: Bunları nasıl takıyoruz, nereye takıyoruz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu USB bağlantı ile kullanılanlardan. Anakarta takılan mı istiyorsunuz?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.249 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #5 Bence router alıp Ethernet kablosu tak routera öyle kullan.
EfeBY Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2024 #6 Onların nasıl kullanıldığını bilmiyorum, özet geçer misiniz nasıl kullanıldığıyla ilgili?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.249 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #7 Bundan tekli al hocam eğer bütçe varsa Ethernet kablosuyla PC'ye bağlıcan sadece.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Mayıs 2024 #8 EfeBY dedi: Onların nasıl kullanıldığını bilmiyorum, özet geçer misiniz nasıl kullanıldığıyla ilgili? Genişletmek için tıkla... USB kablo olanları sadece USB'ye takıyorsunuz. Driver gerekiyorsa kuruyorsunuz, çalışıyor. Veya direkt anakarta ekran kartı takar gibi şöyle ağ kartı takıyorsunuz Wi-Fi destekli olanlardan. Bluetooth desteği de varmış mesela: Amazon.com.tr
EfeBY dedi: Onların nasıl kullanıldığını bilmiyorum, özet geçer misiniz nasıl kullanıldığıyla ilgili? Genişletmek için tıkla... USB kablo olanları sadece USB'ye takıyorsunuz. Driver gerekiyorsa kuruyorsunuz, çalışıyor. Veya direkt anakarta ekran kartı takar gibi şöyle ağ kartı takıyorsunuz Wi-Fi destekli olanlardan. Bluetooth desteği de varmış mesela: Amazon.com.tr
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.249 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #9 Bundan tekli al hocam eğer bütçe varsa Ethernet kablosuyla PC'ye bağlıcan sadece. Amazon.com.tr
EfeBY Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2024 #10 Einstein dedi: Bundan tekli al hocam eğer bütçe varsa Ethernet kablosuyla PC'ye bağlıcan sadece. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağladıktan sonra hep bağlı mı kalacak yoksa kurduktan sonra çıkarabilir miyim?
Einstein dedi: Bundan tekli al hocam eğer bütçe varsa Ethernet kablosuyla PC'ye bağlıcan sadece. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağladıktan sonra hep bağlı mı kalacak yoksa kurduktan sonra çıkarabilir miyim?