charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 2022'nin başında alığım çift antenli TP-Link Wi-Fi adaptörümle sürekli olarak sorun yașadım ve bugün tamamen gitti. 800 TL fiyat bandında sorun yaşatmayacak Wi-Fi adaptörü önerebilir misiniz?
2022'nin başında alığım çift antenli TP-Link Wi-Fi adaptörümle sürekli olarak sorun yașadım ve bugün tamamen gitti. 800 TL fiyat bandında sorun yaşatmayacak Wi-Fi adaptörü önerebilir misiniz?
Mearty Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 918 Çözümler 3 15 Eylül 2024 #2 4 aydır bir sorun yaşamadım. Kablolu ve kablosuz çıkışlarının ikisini de kullanıyorum. TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
4 aydır bir sorun yaşamadım. Kablolu ve kablosuz çıkışlarının ikisini de kullanıyorum. TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.331 Çözümler 2 15 Eylül 2024 #3 Modemin wifi versiyonu kaç? Mearty dedi: 4 aydır bir sorun yaşamadım. Kablolu ve kablosuz çıkışlarının ikisini de kullanıyorum. TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Bu menzil genişletici hocam.
Modemin wifi versiyonu kaç? Mearty dedi: 4 aydır bir sorun yaşamadım. Kablolu ve kablosuz çıkışlarının ikisini de kullanıyorum. TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Bu menzil genişletici hocam.
Mearty Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 918 Çözümler 3 15 Eylül 2024 #4 Yusuf dikecin silahı dedi: Bu menzil genişletici hocam. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz. Yanlış anlamışım. Ethernet çıkışı olduğu için yine de bir değerlendirilebilir bence (Masaüstü bir cihaz için olduğunu düşünüyorum).
Yusuf dikecin silahı dedi: Bu menzil genişletici hocam. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz. Yanlış anlamışım. Ethernet çıkışı olduğu için yine de bir değerlendirilebilir bence (Masaüstü bir cihaz için olduğunu düşünüyorum).
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #5 Yusuf dikecin silahı dedi: Modemin wifi versiyonu kaç? Bu menzil genişletici hocam. Genişletmek için tıkla... 5.0 Mearty dedi: Doğru diyorsunuz. Yanlış anlamışım. Ethernet çıkışı olduğu için yine de bir değerlendirilebilir bence (Masaüstü bir cihaz için olduğunu düşünüyorum). Genişletmek için tıkla... Hocam kablo çekme imkanım olsa direk modemden çekiceğim ama malesef imkanim yok.
Yusuf dikecin silahı dedi: Modemin wifi versiyonu kaç? Bu menzil genişletici hocam. Genişletmek için tıkla... 5.0 Mearty dedi: Doğru diyorsunuz. Yanlış anlamışım. Ethernet çıkışı olduğu için yine de bir değerlendirilebilir bence (Masaüstü bir cihaz için olduğunu düşünüyorum). Genişletmek için tıkla... Hocam kablo çekme imkanım olsa direk modemden çekiceğim ama malesef imkanim yok.