800 TL'ye Ekran Kartı Önerisi

@Silinen üye @Kubilay22

Neden 280'de 285 değil ve ya neden 285, 280 değil? Nvidia hakkında bir alternatif var mı ? 770-960 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye anladım peki 770 hakkında ne düşünüyorsunuz? veya nvidianın driverları hakkında bilginiz var mı?

R9 285 yeni mimari ve düşük güç tüketimi. R9 285, r9 280'den daha performanslıdır. 960'in F/P oranı düşük, hakkında pek olumlu düşünmüyorum. R9 285 seçmek daha mantıklı. R9 280x , r9 285'ten daha güçlüdür.
Fakat r9 285 omega sürücüsünün güncellenmesiyle performansı daha artacaktır.

@Kubilay22 omega sürücü güncellenmesinin çıkış tarihi belirli mi bu sürücünün ne kadarlık bir performans artışı sağlaması bekleniyor?nvidia 770,960 hakkında ne düşünüyorsunuz?

@Kubilay22 omega sürücü güncellenmesinin çıkış tarihi belirli mi bu sürücünün ne kadarlık bir performans artışı sağlaması bekleniyor?nvidia 770,960 hakkında ne düşünüyorsunuz?
İnternetten 280x vs 285 yazarsanız performans farkını görürsünüz. Bu aralarındaki fark yazılımsal değil fiziksel sanırım.

@Silinen üye sanırım 970 serisinde 3.5 VRAM sorunu varmış ancak oldukça iyi bir kart gibi görünüyor fiyatları düşer diye düşünüyorum birde üzerine radeon 300 serisi çıkınca daha da düşer mi ki sizce bekleyip 970 mi almalıyım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

buradan baktım 280x bariz önde gibi omega driver konusunda bilginiz var mı?

970'in bellek sorunu yazılımsal değil fizksel. Almamakta fayda var 970'i.

@Silinen üye , @Kubilay22 şu anda aklımı kurcalayan 2 şey var:
1)770 ve 280,285 ikilisi arasında seçim yapamıyor olmam, 280-285 arasında seçim yapamıyor olmam.
2)nvidianın driverlarının AMD'den daha kötü olduğu yönündeki genel yargı.

@Mikail Fidan rica etsem siz de fikrinizi belirtir misiniz bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…