800 TL'ye fare önerisi

Hocam sorunu nedir ben yaşamadım da merak ettim.
Sebebini burada uzun zaman önce açıklamıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu da videosu.

Hocalarım evde kardeşimde olduğu için öyle dedim yani orta elli biri içinde uygun olursa sevinirim

Benimki G102 değil ama G203.

Hocalarım evde kardeşimde olduğu için öyle dedim yani orta elli biri içinde uygun olursa sevinirim
HyperX Pulsefire Haste modeline de bakabilirsiniz, önerdiğim iki model de güzel modellerdir hangisi hoşunuza giderse onu alın.
Benimki G102 değil ama G203.
Farketmiyor ki, iki model de aynı. Birisi Asya pazarında diğeri de Avrupa pazarında satılan ürünler.

Bu arada tam tersine çok fazla Cr oynuyorum.

Şey bide klavye alıcam klavye ile mouse markasının aynı olmasını istiyorum o yüzden rival 3 nasıldır

Şey bide klavye alıcam klavye ile mouse markasının aynı olmasını istiyorum o yüzden rival 3 nasıldır
LOD sorunu, ağır yapısı ve hala inatla kullandıkları kauçuk kablosu sebebiyle önermiyorum. Razer alırsanız Cynosa Lite klavyesini, HyperX alırsanız da Alloy Core klavyesini alırsınız.

Bu arada tam tersine çok fazla cr oynuyorum.

Şey bir de klavye alacağım klavye ile mouse markasının aynı olmasını istiyorum o yüzden Rival 3 nasıldır.

Hocam bende eski crciyim Max 13CPS alınıyor nasıl oynuyorsunuz.

SteelSeries Rival 3 kullanıyorum yaklaşık 8 ay kadar oldu hiç problem yaşamadım bence 10 numara mouse.

Hocam bende eski crciyim Max 13CPS alınıyor nasıl oynuyorsunuz.

Butterfly Click'le ben çok hızlı tıklamıyorum.

LOD sorunu, ağır yapısı ve hala inatla kullandıkları kauçuk kablosu sebebiyle önermiyorum. Razer alırsanız Cynosa Lite klavyesini, HyperX alırsanız da Alloy Core klavyesini alırsınız.
Mekanik yokmu membranmış

Bloody V70 Max nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…