G102 Prodigy ve G102 Lightsync modellerini denedim; G102 Lightsync modelinde hızlı bir şekilde flick atarken sensörde tutukluluk yaparken, G102 Prodigy modelinde böyle bir sorun mevcut değil. Alacaklara uyarımdır!
www.technopat.net
Sebebini burada uzun zaman önce açıklamıştım.
Bu da videosu.
G102 Prodigy ve G102 Lightsync modellerini denedim; G102 Lightsync modelinde hızlı bir şekilde flick atarken sensörde tutukluluk yaparken, G102 Prodigy modelinde böyle bir sorun mevcut değil. Alacaklara uyarımdır!
www.technopat.net
Sebebini burada uzun zaman önce açıklamıştım.
Bu da videosu.
En ucuz Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Kendim kullanıyorum çok fazla Minecraft oynamıyorsan öneririm.
LOD sorunu, ağır yapısı ve hala inatla kullandıkları kauçuk kablosu sebebiyle önermiyorum. Razer alırsanız Cynosa Lite klavyesini, HyperX alırsanız da Alloy Core klavyesini alırsınız.
LOD sorunu, ağır yapısı ve hala inatla kullandıkları kauçuk kablosu sebebiyle önermiyorum. Razer alırsanız Cynosa Lite klavyesini, HyperX alırsanız da Alloy Core klavyesini alırsınız.