5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 21 Mart 2024 #11 AJ199 çöp bir model. HyperX Hasteye bütçe çıkar mı veya M800 ultraya?
BabaPiroyum Femtopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #12 bobbyvl dedi: Hocam bilsem söylerim zaten. Konu başlığında beyaz, kablolu, kablosuz vs. bir şey yazmıyor. 800TL'ye fare önerisi yazıyor. Önerimi yaptım. Genişletmek için tıkla... başlığı otomatik değişmiş hocam bütçeyi girdiğimde galiba bende yeni fark ettim
bobbyvl dedi: Hocam bilsem söylerim zaten. Konu başlığında beyaz, kablolu, kablosuz vs. bir şey yazmıyor. 800TL'ye fare önerisi yazıyor. Önerimi yaptım. Genişletmek için tıkla... başlığı otomatik değişmiş hocam bütçeyi girdiğimde galiba bende yeni fark ettim
Mongral01 Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #13 Megaton dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... 3 gün sonra double click yapmaya başladığı için. SteelSeries'in uygun fiyatlı farelerinde hep aynı switch olduğu için hepsinde aynı sorun var.
Megaton dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... 3 gün sonra double click yapmaya başladığı için. SteelSeries'in uygun fiyatlı farelerinde hep aynı switch olduğu için hepsinde aynı sorun var.