Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Kullandığım fare Rival 3 fakat Scroll'u bozulduğu için değiştireceğim. Kalite farkı çok değişecekse 1000 lira civarına çıkabilirim. Teşekkürler.
Kullandığım fare Rival 3 fakat Scroll'u bozulduğu için değiştireceğim. Kalite farkı çok değişecekse 1000 lira civarına çıkabilirim. Teşekkürler.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Haziran 2024 #2 Razer Cobra Mini öneririm, Rival 3 elinize uyuyorsa Cobra da uyar.
AndyTR Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 Reny. dedi: Kullandığım fare Rival 3 fakat Scroll'u bozulduğu için değiştireceğim. Kalite farkı çok değişecekse 1000 lira civarına çıkabilirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Razer DeathAdder Essential güzel mouse 2 yıldır kullanıyorum.
Reny. dedi: Kullandığım fare Rival 3 fakat Scroll'u bozulduğu için değiştireceğim. Kalite farkı çok değişecekse 1000 lira civarına çıkabilirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Razer DeathAdder Essential güzel mouse 2 yıldır kullanıyorum.
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 hadwiger dedi: Razer Cobra Mini öneririm, Rival 3 elinize uyuyorsa Cobra da uyar. Genişletmek için tıkla... Rival 3 tam oturuyor, Cobra Mini göremedim internette fakat Cobra tam bütçeme uyuyor. Düşüneceğim teşekkürler.
hadwiger dedi: Razer Cobra Mini öneririm, Rival 3 elinize uyuyorsa Cobra da uyar. Genişletmek için tıkla... Rival 3 tam oturuyor, Cobra Mini göremedim internette fakat Cobra tam bütçeme uyuyor. Düşüneceğim teşekkürler.
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Haziran 2024 #5 Neden scroll bozuldu diye değiştiriyorsun? Tamir etmeyi deneyebilirsin.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Haziran 2024 #6 Reny. dedi: Rival 3 tam oturuyor, Cobra Mini göremedim internette fakat Cobra tam bütçeme uyuyor. Düşüneceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Cobra Mini değil evet, Viper Mini ile karıştırdım. Düz Cobra. Bu arada şu an Cobra kullanıyorum, sorun varsa sorabilirsin.
Reny. dedi: Rival 3 tam oturuyor, Cobra Mini göremedim internette fakat Cobra tam bütçeme uyuyor. Düşüneceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Cobra Mini değil evet, Viper Mini ile karıştırdım. Düz Cobra. Bu arada şu an Cobra kullanıyorum, sorun varsa sorabilirsin.
KomutanLogarra Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 934 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #7 Rival 3 fingertip tutuşuna uygun mudur? Bilgisi olan var mı?
DragonNovA Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 198 Çözümler 1 8 Haziran 2024 #8 Reny. dedi: Kullandığım fare Rival 3 fakat Scroll'u bozulduğu için değiştireceğim. Kalite farkı çok değişecekse 1000 lira civarına çıkabilirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Minecraft falan oynayacaksanız drag Click yapabiliyor ben şu an kullanıyorum Rampage SMX-G38 CLAW Usb 7 Makro Tuşlu RGB 12800 DPI Gaming Oyuncu Mouse DragonNovA dedi: Minecraft falan oynayacaksanız drag Click yapabiliyor ben şu an kullanıyorum Rampage SMX-G38 CLAW Usb 7 Makro Tuşlu RGB 12800 DPI Gaming Oyuncu Mouse Genişletmek için tıkla... Eklemeyi unutmuşum 2 tane ek parçası var değişmeniz için mıknatıslı.
Reny. dedi: Kullandığım fare Rival 3 fakat Scroll'u bozulduğu için değiştireceğim. Kalite farkı çok değişecekse 1000 lira civarına çıkabilirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Minecraft falan oynayacaksanız drag Click yapabiliyor ben şu an kullanıyorum Rampage SMX-G38 CLAW Usb 7 Makro Tuşlu RGB 12800 DPI Gaming Oyuncu Mouse DragonNovA dedi: Minecraft falan oynayacaksanız drag Click yapabiliyor ben şu an kullanıyorum Rampage SMX-G38 CLAW Usb 7 Makro Tuşlu RGB 12800 DPI Gaming Oyuncu Mouse Genişletmek için tıkla... Eklemeyi unutmuşum 2 tane ek parçası var değişmeniz için mıknatıslı.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Haziran 2024 #9 KomutanLogarra dedi: Rival 3 fingertip tutuşuna uygun mudur? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Eliniz küçük değilse uygundur.
KomutanLogarra dedi: Rival 3 fingertip tutuşuna uygun mudur? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Eliniz küçük değilse uygundur.
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Haziran 2024 #10 DragonNovA dedi: Minecraft falan oynayacaksanız drag Click yapabiliyor ben şu an kullanıyorum Rampage SMX-G38 CLAW Usb 7 Makro Tuşlu RGB 12800 DPI Gaming Oyuncu Mouse Genişletmek için tıkla... Bana görünüşü çok kaba geldi.
DragonNovA dedi: Minecraft falan oynayacaksanız drag Click yapabiliyor ben şu an kullanıyorum Rampage SMX-G38 CLAW Usb 7 Makro Tuşlu RGB 12800 DPI Gaming Oyuncu Mouse Genişletmek için tıkla... Bana görünüşü çok kaba geldi.