Merhaba arkadaşlar kendime bir mouse almak istiyorum ara sıra oyun oynayacağım ve 3D modelleme yapacağım bütçem en fazla 800-900 TL güzel mouse önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar kendime bir mouse almak istiyorum ara sıra oyun oynayacağım ve 3D modelleme yapacağım bütçem en fazla 800-900 TL güzel mouse önerilerinizi bekliyorum.
Xpg Slingshot, XPG PRIME yazılımı aracılığıyla yüksek performans ve oyunculara özel özelleştirmenin bir kombinasyonunu sunan çok yönlü bir oyun faresidir
Hocamın dediği gibi M300S çok yerinde bir tercih olur. Bu fiyat bandında seçilebilecek en iyi ürün eğer biraz aşabilirim diyorsanız XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Pembe bakabilirsiniz.