Bu arada Razer'dan kesinlikle uzak dur. Bende Razer Viper V2 var Logitech Superlight almadiğima çok pişmanım kimseye tavsiye etmem. Arkadaslarin dedigi gibi palm grip için Rival 3 çok iyi. Ama model D kalite olarak daha iyi.
Skatezi kotü,tekerleği kötü,yazılım desen hak getire türkçe olmadiğı gibi hiç bir özelliği yok yazılımın,harici hafıza bile yok steel series'in yazilimi nerde razerin ki nerde.sensöründen de memnun değilim istatistik olarak iyi görünüyor ama hissiyatı iyi değil ha birde beyfendiler fareyi 4bin khz yapmak için uçuk fiyatdan aparat satıyorlar.top seviyesi faresi buysa giriş seviyesini siz tahmin edin.
Skatezi kotü, tekerleği kötü, yazılım desen hak getire Türkçe olmadiğı gibi hiçbir özelliği yok, stell Series'in yazilimi nerede Razer'in ki nerede. Sensöründen de memnun değilim istatistik olarak iyi görünüyor ama hissiyatı iyi değil ha bir de beyefendiler fareyi 4bin KHz yapmak için uçuk fiyatdan aparat satıyorlar. Top seviyesi faresi buysa giriş seviyesini siz tahmin edin.
Tamam kardeşim sen haklısın en bastan başliyayim yazilimi güzel demişsin türkçe olmama rezilliğini geçtim bana 1 tane özelliğini söyle diğerlerinde olmayan.
Tamam kardeşim sen haklısın en bastan başliyayim yazilimi güzel demişsin türkçe olmama rezilliğini geçtim bana 1 tane özelliğini söyle diğerlerinde olmayan.
Tamam kardeşim sen haklısın en bastan başlayayım yazilimi güzel demişsin Türkçe olmama rezilliğini geçtim bana 1 tane özelliğini söyle diğerlerinde olmayan.