800 TL'ye İkinci El Sistem Toplama

CR01

Decapat
1080p düşük ayarlarda, eğer bu olmuyorsa da 720p Orta/Düşük ayarlarda çoğu oyunun +60 FPS alması önceliktir. Yeni sisteme geçtiğimde bilgisayarı kardeşime vereceğim. RAM konusunda, şimdilik düşük tutup sonradan ekleme yapılabilir. Görünüş, ses hiçbir şekilde önemli değildir.

Bütçeye Kasa ve HDD dahil değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD veya Intel tabanlı sistem fark eder mi? Hangi ilde oturuyorsunuz? Ona göre parçaları oturduğunuz ilden bulmaya çalışırım.

Bende arıyorum 600 TL ye 2.el aliexpressten falan toplamayı düşünüyorum. HDD mevcut ancak kasa ve psu mevcut değil çok güç harcamayacak ( PSU için ) 350 - 300 Watt kasanın içinde gelen psu'lu kasa olursa.

Bende arıyorum 600 TL ye 2.el aliexpressten falan toplamayı düşünüyorum. HDD mevcut ancak kasa ve psu mevcut değil çok güç harcamayacak ( PSU için ) 350 - 300 Watt kasanın içinde gelen psu'lu kasa olursa.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Eğer AliExpress' den bilgisayar toplayacak iseniz işlemciyi Intel seçin. Şayet Amd seçerseniz pinleri yamuk bir şekilde gelebilir. Son olarak AliExpress' de ekran kartlarının çoğu çakma oluyor. Colorful markalı ekran kartı almanızı öneririm.

İstanbul/Gaziosmanpaşa da oturuyorum ancak istanbul içerisinden her yer olur. Kutusunun olması daha iyi olur.

Gigabyte fxa ud3 anakart,Amd Fx 8150 işlemci,Corsair 8 GB 2000Mhz Ram,Tharmeltake kule tipi işlemci soğucusu satıyorum.900 lira

Bilgisayar 1 - 749 TL
Bilgisayar 2 - 850 TL
Bu iki bilgisayardan özellik olarak daha iyisi İstanbul'da bu sitede yok.
2014 öncesi oyunları 720p orta ayarlarda,
2014 ve sonrası bazı oyunları 720p düşük ayarlarda +60 FPS oynarsın.

GTA5 i 720P de kasmadan oynatır. PUBG yi de en düşük ayarlarda minecraft gibi 30FPS oynatır.
Daha iyi görüntü için bütçe yükseltmen gerek bu fiyata bu kadar oluyor maalesef testlere bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…