patito Kilopat Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 362 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samsun,Türkiye 27 Ağustos 2020 #1 Ekran tazeleme oranı ve gecikmesi önemli değil. 23 inç ve üstü FHD 800 TL'ye kadar IPS monitör önerir misiniz?
Ekran tazeleme oranı ve gecikmesi önemli değil. 23 inç ve üstü FHD 800 TL'ye kadar IPS monitör önerir misiniz?
V volkanswat Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 109 27 Ağustos 2020 #2 Hocam sizin için biraz inceledim ama alınabilecek en iyisi bu gibi duruyor. Dell SE2416H 23.8" 6ms (Analog+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı Dell SE2416H 23.8" 6ms (Analog+HDMI) Full HD IPS Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Hocam sizin için biraz inceledim ama alınabilecek en iyisi bu gibi duruyor. Dell SE2416H 23.8" 6ms (Analog+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı Dell SE2416H 23.8" 6ms (Analog+HDMI) Full HD IPS Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #3 LED Monitör - s24f350 | Samsung TR 24" FHD monitor with Super slim design and 178 degree wide viewing angle www.samsung.com Samsung'un sitesinde 700 TL idi. Hepsiburada'da 650 TL. PLS IPS'ın aynısı sadece samsung'a özel oluyor PLS diye biliyorum.
LED Monitör - s24f350 | Samsung TR 24" FHD monitor with Super slim design and 178 degree wide viewing angle www.samsung.com Samsung'un sitesinde 700 TL idi. Hepsiburada'da 650 TL. PLS IPS'ın aynısı sadece samsung'a özel oluyor PLS diye biliyorum.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2020 #4 Bütçe varsa en mantıklısı bu: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol. Son düzenleme: 27 Ağustos 2020
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #5 Slippin Jimmy0 dedi: Bütçe varsa en mantıklısı bu: ACER KA242YBI 23.8" 75 Hz 1 ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri. Genişletmek için tıkla... Ben dahil çoğu kişiye kafası eğik gitti bu ürün. Sıkıntı şu diğerlerinin iade başvurusunda bulunmayıp eğik kullanması.
Slippin Jimmy0 dedi: Bütçe varsa en mantıklısı bu: ACER KA242YBI 23.8" 75 Hz 1 ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri. Genişletmek için tıkla... Ben dahil çoğu kişiye kafası eğik gitti bu ürün. Sıkıntı şu diğerlerinin iade başvurusunda bulunmayıp eğik kullanması.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2020 #6 rico dedi: Ben dahil çoğu kişiye kafası eğik gitti bu ürün. Sıkıntı şu diğerlerinin iade başvurusunda bulunmayıp eğik kullanması. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz oradan değil de buradan almak daha mantıklı: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol.
rico dedi: Ben dahil çoğu kişiye kafası eğik gitti bu ürün. Sıkıntı şu diğerlerinin iade başvurusunda bulunmayıp eğik kullanması. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz oradan değil de buradan almak daha mantıklı: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #7 Slippin Jimmy0 dedi: Doğru diyorsunuz oradan değil de buradan almak daha mantıklı: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol. Genişletmek için tıkla... Satıcı aynı hocam sorun site değil tedarikçi.
Slippin Jimmy0 dedi: Doğru diyorsunuz oradan değil de buradan almak daha mantıklı: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol. Genişletmek için tıkla... Satıcı aynı hocam sorun site değil tedarikçi.