SS Prime veya Razer Cobra. Elin küçükse cobra, büyükse Prime al.
HyperX Pulsefire Haste olabilir. SS Prime almak yerine bir üst modeli, SS Prime Plus al.Elim büyük biraz. Fiyat olarak bir üst segment bir şey önerebilir misiniz?
HyperX PulseFire Haste olabilir. SS Prime almak yerine bir üst modeli, SS Prime Plus al.
![]()
HyperX Pulsefire Haste Siyah-kırmızı Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Pulsefire Haste Siyah-kırmızı Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Plus modelinin altında OLED ekran var, DPI gibi şeyleri ayarlayabiliyorsun. Bu sebepten ötürü biraz daha ağır. Sensör bi tık daha iyi. Bütçenizi bu kadar arttıracak kadar fark yok.Prime ile Prime Plus arasındaki fark nedir peki?
Teşekkürler.Plus modelinin altında OLED ekran var, DPI gibi şeyleri ayarlayabiliyorsun. Bu sebepten ötürü biraz daha ağır. Sensör bi tık daha iyi. Bütçenizi bu kadar arttıracak kadar fark yok.
Alınacak mouse değil. Kronik sorunları var hocam asla önermem.![]()
LOGITECH G102 SİYAH 910-005823 LightSync RGB Siyah Fare - inventus
LOGITECH G102 SİYAH 910-005823 LightSync RGB Siyah Fareinventus.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.