Bu iki modeli buldum. 3 yıl sonra falan işlemciyi yükseltirsem diye 8+4 CPU pinli bir PSU bulmaya çalıştım ama 1000 TL'nin altında neredeyse yok gibi, en azından ben bulamadım yani. Başka bir öneride bulunabilir misiniz yoksa bu ikisinden biri iyi midir?
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cooler Master MWE 750W 80+ 2xEPS, Aktif PFC, 120mm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Eğer sistemi oyun odaklı kullanacaksanız NVMe SSD almanıza gerek yok. Daha yüksek kapasiteli bir SATA SSD öneririm. Aşağıdaki videodan karşılaştırabilirsiniz:
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Eğer sistemi oyun odaklı kullanacaksanız NVMe SSD almanıza gerek yok. Daha yüksek kapasiteli bir SATA SSD öneririm. Aşağıdaki videodan karşılaştırabilirsiniz:
Ekran kartı için de aslında kafamda Sapphire Nitro+ veya MSI Gaming X'ten birini almak vardı. Ama ROG Strix'in 3500 TL'ye düştüğünü görünce diğer iki model için en az 500 TL daha koymak istemedim. Bilgim yok ama Asus'un o iki modeli çok aratacağını zannetmiyorum (umarım) şu an. Yani öyle bir indirim denk gelmese sanırım hemfikirdik.
SSD içinse, evet mutlaka oyun oynayacağım ama render işleriyle de uğraşıyorum ve sık sık telefon-bilgisayar arası veri transferi de yapıyorum. Ve yine indirimli denk geldiği için normalde kafamda o model yokken sipariş verdim. O yazdığım her bileşenı piyasa fiyatlarının %10 civarı altında yakaladım. Hatta monitörü ise amazon.de'den 360 euroya sipariş verdim. TR fiyatı 6000 TL civarında.