Bubble Megapat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 230 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Custom klavye toplamak istiyorum güzel swichler ve keycaplar buldum ancak uygun fiyatlı barebone bulamıyorum. TESTER68 özelleÅtirilmiÅ mekanik klavye kiti sıcak deÄiÅtirilebilir mil baz eksen 2.4G Bluetooth özelleÅtirilmiÅ kablosuz keywireless - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Tester68 dışında bir alternatif bulamadım. RGB veya ses tekerleği olanlar çok daha pahalı. Öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Custom klavye toplamak istiyorum güzel swichler ve keycaplar buldum ancak uygun fiyatlı barebone bulamıyorum. TESTER68 özelleÅtirilmiÅ mekanik klavye kiti sıcak deÄiÅtirilebilir mil baz eksen 2.4G Bluetooth özelleÅtirilmiÅ kablosuz keywireless - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Tester68 dışında bir alternatif bulamadım. RGB veya ses tekerleği olanlar çok daha pahalı. Öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
N nowe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 2 9 Aralık 2023 #2 bunu önerebilirim. ama yine bütçenizin üstünde GMK67 DIY sıcak deÄiÅtirilebilir mekanik klavye kiti Bluetooth kablosuz klavye RGB arka conta yapısı oyun klavyesi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
bunu önerebilirim. ama yine bütçenizin üstünde GMK67 DIY sıcak deÄiÅtirilebilir mekanik klavye kiti Bluetooth kablosuz klavye RGB arka conta yapısı oyun klavyesi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Bubble Megapat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 230 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 nowe dedi: bunu önerebilirim. ama yine bütçenizin üstünde GMK67 DIY sıcak deÄiÅtirilebilir mekanik klavye kiti Bluetooth kablosuz klavye RGB arka conta yapısı oyun klavyesi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor ancak bütçeyi bu kadar arttıracaksam vgn gamepower alırım diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı kit yok gibi.
nowe dedi: bunu önerebilirim. ama yine bütçenizin üstünde GMK67 DIY sıcak deÄiÅtirilebilir mekanik klavye kiti Bluetooth kablosuz klavye RGB arka conta yapısı oyun klavyesi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor ancak bütçeyi bu kadar arttıracaksam vgn gamepower alırım diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı kit yok gibi.
N nowe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 2 9 Aralık 2023 #4 Bubble dedi: Güzel duruyor ancak bütçeyi bu kadar arttıracaksam vgn gamepower alırım diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı kit yok gibi. Genişletmek için tıkla... ben custom kullanıyorum şu an. custom yapmanızı öneririm ama bütçeniz elvermiyorsa kendi bütçenize uygun birşeyler bakabilirsiniz elbette.
Bubble dedi: Güzel duruyor ancak bütçeyi bu kadar arttıracaksam vgn gamepower alırım diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı kit yok gibi. Genişletmek için tıkla... ben custom kullanıyorum şu an. custom yapmanızı öneririm ama bütçeniz elvermiyorsa kendi bütçenize uygun birşeyler bakabilirsiniz elbette.