B bedila Yoctopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Merhaba, ben klavye almak istiyorum fakat karar veremedim. Sizce ne almalıyım? Bir de ucuza hot swap klavye alıp ileride Switch'lerini değiştirsem mantıklı mı? Mesela Sarftech Leaven K550 RGB Beyaz/Siyah K550 Mavi Blue Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun gibi. Şimdiden teşekkürler. Bütçe 800 TL civarı.
Merhaba, ben klavye almak istiyorum fakat karar veremedim. Sizce ne almalıyım? Bir de ucuza hot swap klavye alıp ileride Switch'lerini değiştirsem mantıklı mı? Mesela Sarftech Leaven K550 RGB Beyaz/Siyah K550 Mavi Blue Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun gibi. Şimdiden teşekkürler. Bütçe 800 TL civarı.
Quunix Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #2 Verdiğin linkte ki k550 klavyeyi 1 yıl boyunca kullandım bir sorun da yaşamadım öneririm.
B bedila Yoctopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 Quunix dedi: Verdiğin linkte ki k550 klavyeyi 1 yıl boyunca kullandım bir sorun da yaşamadım öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler bu fiyata daha iyi klavye varmıdır acaba
Quunix dedi: Verdiğin linkte ki k550 klavyeyi 1 yıl boyunca kullandım bir sorun da yaşamadım öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler bu fiyata daha iyi klavye varmıdır acaba
Quunix Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #4 bedila dedi: Tamamdır teşekkürler bu fiyata daha iyi klavye var mıdır acaba Genişletmek için tıkla... Bu klavye Daha iyi mi bilmem ama daha küçük ve tasarımı güzeldir. Bir arkadaşıma beraber almıştık kargo ile ne kadara gelir vs. bilmiyorum fakat 800₺ ile alınacak en iyilerdendir. Amazon.com.tr
bedila dedi: Tamamdır teşekkürler bu fiyata daha iyi klavye var mıdır acaba Genişletmek için tıkla... Bu klavye Daha iyi mi bilmem ama daha küçük ve tasarımı güzeldir. Bir arkadaşıma beraber almıştık kargo ile ne kadara gelir vs. bilmiyorum fakat 800₺ ile alınacak en iyilerdendir. Amazon.com.tr
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #5 bedila dedi: Tamamdır teşekkürler bu fiyata daha iyi klavye varmıdır acaba Genişletmek için tıkla... Evet. Daha iyisini bulabilirsiniz.
bedila dedi: Tamamdır teşekkürler bu fiyata daha iyi klavye varmıdır acaba Genişletmek için tıkla... Evet. Daha iyisini bulabilirsiniz.
B bedila Yoctopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #6 bentunadeyilim1234 dedi: Evet. Daha iyisini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mesela?
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #7 Bütçenizi 200TL artırabilirseniz Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Bütçenizi 200TL artırabilirseniz Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
B bedila Yoctopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #8 bentunadeyilim1234 dedi: Bütçenizi 200TL artırabilirseniz Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Malesef bende gördüm fakat ailemi ikna edemedim başka öneriniz varmı acaba
bentunadeyilim1234 dedi: Bütçenizi 200TL artırabilirseniz Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Malesef bende gördüm fakat ailemi ikna edemedim başka öneriniz varmı acaba
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #9 Maalesef yok.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.950 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #10 Yurt dışı ürünü sorun değilse yeni AliExpress hesabı ile Ajazz AK680 veya Z11.