Lucifer Neferi Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Bütçem 800TL tasarımı hoş parasına değecek bir mouse olsun.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 30 Kasım 2024 #2 Tutuş şeklin nedir?XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Pembe Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Tutuş şeklin nedir?XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Pembe Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Vatan Ezer Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 691 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 Lucifer Neferi dedi: Bütçem 800TL tasarımı hoş parasına değecek bir mouse olsun. Genişletmek için tıkla... Renk önemli değilse xtrfy m42 çek.
Lucifer Neferi dedi: Bütçem 800TL tasarımı hoş parasına değecek bir mouse olsun. Genişletmek için tıkla... Renk önemli değilse xtrfy m42 çek.
Lucifer Neferi Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #4 soulsteal59 dedi: Tutuş şeklin nedir? Genişletmek için tıkla... Palm - claw arası ama çoğunlukla claw tercih ediyorum. Elim büyük sayılır. Vatan Ezer dedi: Renk önemli değilse Xtrfy M42 çek. Genişletmek için tıkla... Bu fareye baktım da tercih etmeme sebebim belittiğiniz gibi rengi. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
soulsteal59 dedi: Tutuş şeklin nedir? Genişletmek için tıkla... Palm - claw arası ama çoğunlukla claw tercih ediyorum. Elim büyük sayılır. Vatan Ezer dedi: Renk önemli değilse Xtrfy M42 çek. Genişletmek için tıkla... Bu fareye baktım da tercih etmeme sebebim belittiğiniz gibi rengi.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 30 Kasım 2024 #5 Lucifer Neferi dedi: Palm - claw arası ama çoğunlukla claw tercih ediyorum. Elim büyük sayılır. Bu fareye baktım da tercih etmeme sebebim belittiğiniz gibi rengi. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu alın. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...-TzIIuNqKwU8jwQ1DHu82TPEk-RhOonBoCDgEQAvD_BwE
Lucifer Neferi dedi: Palm - claw arası ama çoğunlukla claw tercih ediyorum. Elim büyük sayılır. Bu fareye baktım da tercih etmeme sebebim belittiğiniz gibi rengi. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu alın. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...-TzIIuNqKwU8jwQ1DHu82TPEk-RhOonBoCDgEQAvD_BwE
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.058 Çözümler 6 30 Kasım 2024 #6 Lucifer Neferi dedi: Bütçem 800TL tasarımı hoş parasına değecek bir mouse olsun. Genişletmek için tıkla... 200TL artarsa Razer Cobra olabilir. Vatan Ezer dedi: Renk önemli değilse Xtrfy M42 çek. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada o mouse nasıl bir mouse hangi sensör kullanıyor merak ettim bilgi verir misiniz?
Lucifer Neferi dedi: Bütçem 800TL tasarımı hoş parasına değecek bir mouse olsun. Genişletmek için tıkla... 200TL artarsa Razer Cobra olabilir. Vatan Ezer dedi: Renk önemli değilse Xtrfy M42 çek. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada o mouse nasıl bir mouse hangi sensör kullanıyor merak ettim bilgi verir misiniz?