soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 28 Haziran 2025 #11 Mikocan dedi: Neresi kronik sorunu? Ben bayagıdır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını gormedım. Genişletmek için tıkla... Senin sorun yaşamaman sorunlu olduğunu değiştirmiyor. Birazcık araştırma yaparsan kronik scroll, lod ve çift tıklama sorunu olduğunu anlarsın.
Mikocan dedi: Neresi kronik sorunu? Ben bayagıdır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını gormedım. Genişletmek için tıkla... Senin sorun yaşamaman sorunlu olduğunu değiştirmiyor. Birazcık araştırma yaparsan kronik scroll, lod ve çift tıklama sorunu olduğunu anlarsın.
A Arda Erçelik Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #12 kxy dedi: Aigo GM80 Plus al geç. Genişletmek için tıkla... Aigo GM80'in DPI ayarlama tuşu nereden yandakiler mouse butonları değil mi?
kxy dedi: Aigo GM80 Plus al geç. Genişletmek için tıkla... Aigo GM80'in DPI ayarlama tuşu nereden yandakiler mouse butonları değil mi?