Bayat Beyi Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 70 3 Ağustos 2020 #1 R5 3600X kullanıyorum. Stok fanın yeterli gelmediği zamanlar oluyor. 800 TL'ye kadar soğutucu önerir misiniz?
R5 3600X kullanıyorum. Stok fanın yeterli gelmediği zamanlar oluyor. 800 TL'ye kadar soğutucu önerir misiniz?
3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 3 Ağustos 2020 #2 Stok fan yeterli gelmiyor olabilir, ama 800TL çok fazla gelir. Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Stok fan yeterli gelmiyor olabilir, ama 800TL çok fazla gelir. Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
crazy_vefa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 3 Ağustos 2020 #3 Arkadaşıma 360mm olanı aldık. Gayet güzel performans veriyor ve sessiz. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Arkadaşıma 360mm olanı aldık. Gayet güzel performans veriyor ve sessiz. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
JustGaveny Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 16 3 Ağustos 2020 #4 'cooler master masterliquid ml240l v2 rgb led fanli sivi sogutma sistemi' için arama sonuçları www.qp.com.tr 9600K ile kullanıyorum 50-55 derece oyunlarda.
'cooler master masterliquid ml240l v2 rgb led fanli sivi sogutma sistemi' için arama sonuçları www.qp.com.tr 9600K ile kullanıyorum 50-55 derece oyunlarda.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 3 Ağustos 2020 #5 Kasa nedir?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 3 Ağustos 2020 #6 JustGaveny dedi: 'cooler master masterliquid ml240l v2 rgb led fanli sivi sogutma sistemi' için arama sonuçları www.qp.com.tr 9600K ile kullanıyorum 50-55 derece oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Bunlar güzel fakat fan sesinden şikayetçi olanlar var. Sen böyle bir sorun yaşadın mı?
JustGaveny dedi: 'cooler master masterliquid ml240l v2 rgb led fanli sivi sogutma sistemi' için arama sonuçları www.qp.com.tr 9600K ile kullanıyorum 50-55 derece oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Bunlar güzel fakat fan sesinden şikayetçi olanlar var. Sen böyle bir sorun yaşadın mı?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 3 Ağustos 2020 #7 STR4NGE dedi: Bunlar güzel fakat fan sesinden şikayetçi olanlar var. Sen böyle bir sorun yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... V2 modeli ile sorunlar çözülmüş olması gerek.
STR4NGE dedi: Bunlar güzel fakat fan sesinden şikayetçi olanlar var. Sen böyle bir sorun yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... V2 modeli ile sorunlar çözülmüş olması gerek.
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 3 Ağustos 2020 #8 STR4NGE dedi: Bunlar güzel fakat fan sesinden şikayetçi olanlar var. Sen böyle bir sorun yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... Yeni seri bu dostum. Evet fan sorunu çözüldü. Fakat genede araştırmak gerekli. Son düzenleme: 3 Ağustos 2020
STR4NGE dedi: Bunlar güzel fakat fan sesinden şikayetçi olanlar var. Sen böyle bir sorun yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... Yeni seri bu dostum. Evet fan sorunu çözüldü. Fakat genede araştırmak gerekli.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 3 Ağustos 2020 #9 Bayat Beyi dedi: R5 3600X kullanıyorum. Stok fanın yeterli gelmediği zamanlar oluyor. 800 TL'ye kadar soğutucu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hava soğutma olması sorun değilse bence bunu alın. Sıcaklık sorununu çözer ve 400TL de cebinizde kalır Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr
Bayat Beyi dedi: R5 3600X kullanıyorum. Stok fanın yeterli gelmediği zamanlar oluyor. 800 TL'ye kadar soğutucu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hava soğutma olması sorun değilse bence bunu alın. Sıcaklık sorununu çözer ve 400TL de cebinizde kalır Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 3 Ağustos 2020 #10 Sylveon dedi: V2 modeli ile sorunlar çözülmüş olması gerek. Genişletmek için tıkla... Huayra dedi: Yeni seri bu dostum. Evet fan sorunu çözüldü. Fakat gene araştırmak gerekli. Genişletmek için tıkla... V2 için önceden baktığımda stok yoktu o yüzden dikkat etmedim. Yüksek ihtimalle çözmüşlerdir.
Sylveon dedi: V2 modeli ile sorunlar çözülmüş olması gerek. Genişletmek için tıkla... Huayra dedi: Yeni seri bu dostum. Evet fan sorunu çözüldü. Fakat gene araştırmak gerekli. Genişletmek için tıkla... V2 için önceden baktığımda stok yoktu o yüzden dikkat etmedim. Yüksek ihtimalle çözmüşlerdir.