JustGaveny Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 16 3 Ağustos 2020 #11 STR4NGE dedi: Bunlar güzel fakat fan sesinden şikayetçi olanlar var. Sen böyle bir sorun yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... Fan sesi çıkması gerektiği kadar çıkıyor tabi çok az. Kulaklığı taktığımda duymuyorum
STR4NGE dedi: Bunlar güzel fakat fan sesinden şikayetçi olanlar var. Sen böyle bir sorun yaşadın mı? Genişletmek için tıkla... Fan sesi çıkması gerektiği kadar çıkıyor tabi çok az. Kulaklığı taktığımda duymuyorum
yirikalische Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 273 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ağustos 2020 #12 Sıvı soğutmalar hep şov, noctua nh-u12s kullanıyorum, aşırı sessiz ve idle 35 derece oyunlarda 56, cinebench all core test'te 68.
Sıvı soğutmalar hep şov, noctua nh-u12s kullanıyorum, aşırı sessiz ve idle 35 derece oyunlarda 56, cinebench all core test'te 68.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 3 Ağustos 2020 #13 yirikalische dedi: Sıvı soğutmalar hep şov, noctua nh-u12s kullanıyorum, aşırı sessiz ve idle 35 derece oyunlarda 56, cinebench all core test'te 68. Genişletmek için tıkla... Soğutma haricinde görsellikte önemli. Yani ben de hava soğutma kullanıyorum ama RGB sistem dizen birisi için önemli bir kriterdir bence.
yirikalische dedi: Sıvı soğutmalar hep şov, noctua nh-u12s kullanıyorum, aşırı sessiz ve idle 35 derece oyunlarda 56, cinebench all core test'te 68. Genişletmek için tıkla... Soğutma haricinde görsellikte önemli. Yani ben de hava soğutma kullanıyorum ama RGB sistem dizen birisi için önemli bir kriterdir bence.
yirikalische Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 273 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ağustos 2020 #14 STR4NGE dedi: Soğutma haricinde görsellikte önemli. Yani ben de hava soğutma kullanıyorum ama RGB sistem dizen birisi için önemli bir kriterdir bence. Genişletmek için tıkla... Evet şovdan kastım oydu
STR4NGE dedi: Soğutma haricinde görsellikte önemli. Yani ben de hava soğutma kullanıyorum ama RGB sistem dizen birisi için önemli bir kriterdir bence. Genişletmek için tıkla... Evet şovdan kastım oydu