S sahantres Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 800 TL bütçem var red switch klavye bakıyorum güzel bir klavye bilen varsa yazabilir mi?
OneEyeCat57 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 605 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 sahantres dedi: 800 TL bütçem var red switch klavye bakıyorum güzel bir klavye bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... %60 veya %120 fark eder mi?
sahantres dedi: 800 TL bütçem var red switch klavye bakıyorum güzel bir klavye bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... %60 veya %120 fark eder mi?
wsamedd Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 186 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Blueforce Shooter Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe : Amazon.com.tr: Bilgisayar Blueforce Shooter Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Yurt içi ürün ararsanız böyle bir ürün var yurt dışı 0-2.eller vardır arkadaşlar yardım ederler size.
Blueforce Shooter Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe : Amazon.com.tr: Bilgisayar Blueforce Shooter Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Yurt içi ürün ararsanız böyle bir ürün var yurt dışı 0-2.eller vardır arkadaşlar yardım ederler size.
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2024 #4 sahantres dedi: 800 TL bütçem var red switch klavye bakıyorum güzel bir klavye bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... T68SE Dierya
sahantres dedi: 800 TL bütçem var red switch klavye bakıyorum güzel bir klavye bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... T68SE Dierya
S sahantres Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #5 OneEyeCat57 dedi: %60 veya %120 fark eder mi? Genişletmek için tıkla... %60 daha iyi olur wsamedd dedi: Blueforce Shooter Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe : Amazon.com.tr: Bilgisayar Blueforce Shooter Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Yurt içi ürün ararsanız böyle bir ürün var yurt dışı 0-2.eller vardır arkadaşlar yardım ederler size. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama amazondan gelmesi uzun sürer mi?Bana acil lazım çünkü.
OneEyeCat57 dedi: %60 veya %120 fark eder mi? Genişletmek için tıkla... %60 daha iyi olur wsamedd dedi: Blueforce Shooter Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe : Amazon.com.tr: Bilgisayar Blueforce Shooter Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Yurt içi ürün ararsanız böyle bir ürün var yurt dışı 0-2.eller vardır arkadaşlar yardım ederler size. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama amazondan gelmesi uzun sürer mi?Bana acil lazım çünkü.
wsamedd Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 186 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #6 sahantres dedi: %60 daha iyi olur Teşekkürler ama amazondan gelmesi uzun sürer mi?Bana acil lazım çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben Prime üyesiyim 2 saat 49 dakika içinde sipariş verirseniz yarın kapınızda diyor. Fakat siz %60 klavye istemişsiniz.
sahantres dedi: %60 daha iyi olur Teşekkürler ama amazondan gelmesi uzun sürer mi?Bana acil lazım çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben Prime üyesiyim 2 saat 49 dakika içinde sipariş verirseniz yarın kapınızda diyor. Fakat siz %60 klavye istemişsiniz.
S sahantres Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #7 wsamedd dedi: Ben Prime üyesiyim 2 saat 49 dakika içinde sipariş verirseniz yarın kapınızda diyor. Fakat siz %60 klavye istemişsiniz. Genişletmek için tıkla... %60 zorunlu değil sadece küçük olursa daha iyi olur diye düşündüm.Amazondan alınca ekstra bir ücret vermemiz gerekiyor mu yoksa sepette neyse o mu? nefsdead dedi: T68SE Dierya Genişletmek için tıkla... Amazon hakkında pek bir bilgim yok. Gamepower gibi markalara yönelmeli miyim sizce? Son düzenleme: 27 Temmuz 2024
wsamedd dedi: Ben Prime üyesiyim 2 saat 49 dakika içinde sipariş verirseniz yarın kapınızda diyor. Fakat siz %60 klavye istemişsiniz. Genişletmek için tıkla... %60 zorunlu değil sadece küçük olursa daha iyi olur diye düşündüm.Amazondan alınca ekstra bir ücret vermemiz gerekiyor mu yoksa sepette neyse o mu? nefsdead dedi: T68SE Dierya Genişletmek için tıkla... Amazon hakkında pek bir bilgim yok. Gamepower gibi markalara yönelmeli miyim sizce?
OneEyeCat57 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 605 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #8 sahantres dedi: %60 zorunlu değil sadece küçük olursa daha iyi olur diye düşündüm.Amazondan alınca ekstra bir ücret vermemiz gerekiyor mu yoksa sepette neyse o mu? Amazon hakkında pek bir bilgim yok. Gamepower gibi markalara yönelmeli miyim sizce? Genişletmek için tıkla... hayır rampage,gamepower veya turbox gibi markalardan uzak durulmalı isminde game veya power geçenden şuana kadar hayır görmedim
sahantres dedi: %60 zorunlu değil sadece küçük olursa daha iyi olur diye düşündüm.Amazondan alınca ekstra bir ücret vermemiz gerekiyor mu yoksa sepette neyse o mu? Amazon hakkında pek bir bilgim yok. Gamepower gibi markalara yönelmeli miyim sizce? Genişletmek için tıkla... hayır rampage,gamepower veya turbox gibi markalardan uzak durulmalı isminde game veya power geçenden şuana kadar hayır görmedim
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Temmuz 2024 #9 OneEyeCat57 dedi: Hayır Rampage, Gamepower veya Turbox gibi markalardan uzak durulmalı. İsminde Game veya Power geçenden şu ana kadar hayır görmedim. Genişletmek için tıkla... Bende Gamepower var şu an memnun değilim bazı harfleri algılamamakta başladı algılarsa da 2 kez basıyor.
OneEyeCat57 dedi: Hayır Rampage, Gamepower veya Turbox gibi markalardan uzak durulmalı. İsminde Game veya Power geçenden şu ana kadar hayır görmedim. Genişletmek için tıkla... Bende Gamepower var şu an memnun değilim bazı harfleri algılamamakta başladı algılarsa da 2 kez basıyor.