800 TL bütçem var red switch klavye bakıyorum güzel bir klavye bilen varsa yazabilir mi?
T68SE Dierya800 TL bütçem var red switch klavye bakıyorum güzel bir klavye bilen varsa yazabilir mi?
%60 daha iyi olur%60 veya %120 fark eder mi?
Teşekkürler ama amazondan gelmesi uzun sürer mi?Bana acil lazım çünkü.Yurt içi ürün ararsanız böyle bir ürün var yurt dışı 0-2.eller vardır arkadaşlar yardım ederler size.Blueforce Shooter Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Blueforce Shooter Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ben Prime üyesiyim 2 saat 49 dakika içinde sipariş verirseniz yarın kapınızda diyor. Fakat siz %60 klavye istemişsiniz.%60 daha iyi olur
Teşekkürler ama amazondan gelmesi uzun sürer mi?Bana acil lazım çünkü.
%60 zorunlu değil sadece küçük olursa daha iyi olur diye düşündüm.Amazondan alınca ekstra bir ücret vermemiz gerekiyor mu yoksa sepette neyse o mu?Ben Prime üyesiyim 2 saat 49 dakika içinde sipariş verirseniz yarın kapınızda diyor. Fakat siz %60 klavye istemişsiniz.
Amazon hakkında pek bir bilgim yok.T68SE Dierya
hayır rampage,gamepower veya turbox gibi markalardan uzak durulmalı%60 zorunlu değil sadece küçük olursa daha iyi olur diye düşündüm.Amazondan alınca ekstra bir ücret vermemiz gerekiyor mu yoksa sepette neyse o mu?
Amazon hakkında pek bir bilgim yok.
Gamepower gibi markalara yönelmeli miyim sizce?
Hayır Rampage, Gamepower veya Turbox gibi markalardan uzak durulmalı.
İsminde Game veya Power geçenden şu ana kadar hayır görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.