Kendime bir PC toplamak istiyorum. Ancak bu PC en fazla 800 TL gibi bir fiyatta olmalı. İnternette takılmak, Zula ve CS:GO oynamaktan başka bir şey için kullanmayacağım PC'yi. Bu fiyata isteklerimi yerine getiren bir PC toplamak mümkün mü?
Elimde kırılan dizüstü bilgisayarım 'ın İ5-3210m işlemcisi var. Bu işlemciyi kullanıp şöyle bir kasa toplasam diyorum. Nasıl olur istediklerimi karşılayabilirmi ? Darboğaz dediğimiz olay başıma gelirmi ? Sonradan SSD taktığım zaman performans nasıl olur ?
Dostum Önerdiğin Sistem 'i satan kişi kocaeli ' de yaşıyor hemde mönitör 'le beraber satıyor. Benim kendime ait bir mönitörüm var biraz eski ama idare eder. Hemde sizin dediğiniz gibi Casper marka bir bilgisayar. Hiçkimsenin Casper 'ı övdüğünü görmedim. O yüzden o sistemi düşünmüyorum.
Elimde kırılan dizüstü bilgisayarım 'ın İ5-3210m işlemcisi var. Bu işlemciyi kullanıp şöyle bir kasa toplasam diyorum. Nasıl olur istediklerimi karşılayabilirmi ? Darboğaz dediğimiz olay başıma gelirmi ? Sonradan SSD taktığım zaman performans nasıl olur ?
Öncelikle tahminimce bu işlemci Gt 1030'u besleyebilir. Yani Gt 710'da hiç darboğaz yapmaz. Ekran kartını Gt 1030 2 Gb yap. Marka ve model olarak ise en ucuzunu al. Ram'leri 8 Gb yap. Kasayı ve güç kaynağını bilgisayarcıdan al mecburi olarak. Sistem böyle tam oldu. SSD olmaz bu bütçeye.
Asus P5G41T-M LX, Intel Core2 Quad Q8300 @ 2.50GHz, 4 GB 1333 MHz, Asus HD 4670 1GB 128 bit, 400w Xigmatek.
Bu sistem GTA 5 bile oynatiyor 30 FPS'te. İstersen bunu dusun ve cok dusuk fiyata.
#ÇılgınMusa Kendi topladığı sistem senin sisteminden daha performanslı ve daha ucuz. Ek olarak HD 4670 GTA 5 oynatmıyor. Daha doğrusu 800*600 çözünürlükte çoğu ayar en altta ve ortalama 30 FPS veriyor. R7 240 bile bunu 1080p çözünürlükte yapıyor.