Rwansaii
Centipat
Olabilir hocam ama canlı bomba gibi her an sorunu çıkabilir.Biliyorum hocam ben de alacağım zaman çok görmüştüm. Arkadaşım benden daha uzun bir süredir kullanıyor onda da bir sorun yok.
Olabilir hocam ama canlı bomba gibi her an sorunu çıkabilir.Biliyorum hocam ben de alacağım zaman çok görmüştüm. Arkadaşım benden daha uzun bir süredir kullanıyor onda da bir sorun yok.
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanırsınız umarım.![]()
Samsung 500GB 870 560/530MB/s EVO MZ-77E500BW SSD (Resmi Distribütör Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Samsung 500GB 870 560/530MB/s EVO MZ-77E500BW SSD (Resmi Distribütör Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu almaya karar verdim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Hocam Akakçe'den bakın hafifte olsa kazık yemeyin.![]()
Samsung 500GB 870 560/530MB/s EVO MZ-77E500BW SSD (Resmi Distribütör Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Samsung 500GB 870 560/530MB/s EVO MZ-77E500BW SSD (Resmi Distribütör Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu almaya karar verdim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Hocam Akakçe'den bakın hafifte olsa kazık yemeyin.
Babilgüvenlik adlı satıcı güvenilirdir. Yine de siz bilirsiniz.Aslında 930 TL'ye var ama satıcısı Trendyol olan 1030 liralık olanı alacağım. Bu gibi teknolojik ürünlerde sahte çıkma olayı olduğu için diğer satıcılara pek güvenemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.