800 TL'ye SSD önerisi

Bütçe
800

Rauf02

Hectopat
Makaleler
2
SSD veya HDD modeli
samsung ssd 750 evo 120gb
Anakart
h170 gaming 3
Merhaba.
Fotoğrafta gördüğünüz gibi SSD sağlığım %1 bundan dolayı yakın zamanda SSD değiştirmek istiyorum. Uygun fiyatlı 512 veya 256 GB SSD önerebilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-25 182314.png
    108,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 bakabilirsiniz. Ya da bakmayın.

Sağlık %0 olsa bile önemi yok. Yeni disk alıp yanında kullanmaya devam edebilirsiniz.

Diski kullanmaya devam edebilirim de daha Chrome yavaş açıyor ve fazla CPU tüketiyor bundan dolayı değişiklik yapmak zorunda duydum diğer disk de HDD onu kullansam şu anki SSD ile farkı kalmaz.

Diski kullanmaya devam edebilirim de daha Chrome yavaş açıyor ve fazla CPU tüketiyor bundan dolayı değişiklik yapmak zorunda duydum diğer disk de HDD onu kullansam şu anki SSD ile farkı kalmaz.
Yeni SSD'ye Windows kurup bunu da oyun kurmak için kullanabilirsiniz demek istemiştim. Çöpe atmanıza gerek yok yani.

Benim önerdiğimi alabilirsin kaçırma. Çok düştü fiyatı 1000 TL'nin üstüne çıkar. Bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…