8000-10.000 TL Sistem Toplama

murathr111yil

Hectopat
Daha fazla  
Bursada yaşıyorum. İş yerimize mühendislik tasarımı için kullanmak üzere bir PC alıcaz. Workstation teklifleri aldık. 2 aydır PC topluyorum internetten karar veremedim. Önerilerinizi bekliyorum. Bu hafta sonu almayı düşünüyorum. Montajdan anlamadığım için isteyen arkadaşlar sistemimi toplayabilir yayınlayabilir.

İntel olursa catia v5 programı ile daha uyumlu çalışır diye düşünüyorum. Ekran kartı GTX 1080 veya quadro m4000 aralarındaki farkı bilmiyorum. 8-10 bin TL arasında bir bütçe var kafamda. Düşük veya yüksek önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dahil mi?

MSI ARMOR Nvidia GeForce GTX 1080 Ti 11GB OC 352Bit GDDR5X Fiyatı
Cooler Master MasterLiquid 240 mm Soket Am4 Sıvı İşlemci Fiyatı
Cooler Master Mastersıvı Pro 240 İşlemci Soğutucu AM2, AM3, Skt FM1, Skt FM2, Skt 1150, Skt 1155, Skt 1156, Skt 1366, Skt 2011, ST775 - 30 dB

Yukarda iki ayrı siteden aldığım Cooler Master Masterliquid 240 mevcut. Nanokatolog AM4 desteğini belirtmemiş. Hepsiburada özellikle AM4 desteği var yazıyor.
Sistem canavar oldu ama bunu 4k monitörde kullanmanız lazım. 10.000TL tutuyor tam. @Neko @Nazım Paşa @FantastikTürk kontrol edebilirmisiniz varmı eksiği gediği.
Beyaz tasarım seçtim özellikle.

@Silinen üye PSU dışında beğendim ben

RAM'ler kaç MHz ?

@Silinen üye
Sistem güzel, ancak anakart O.C. destekli değil. Ayrıca, konu sahibi O.C. yapmazsa sıvı soğutucu gereksiz. Hava soğutucu bile iyi iş görecektir. HDD'de 3 TB olursa daha iyi olur bence. Malum, Workstation sistemler için yüksek kapasite gerekir.

B350 Anakartlarda OC yapılabiliyor.

Merhaba,

Itopyada satışını yaptığımızı Cooler Master sistemimiz var, incelemenizi tavsiye ederim. Seçtiğiniz soğutucunun 120 lik verisyonu mevcut ama kasa daha şık Ryzen 1800X ve 11000 TL.
https://www.itopya.com/Odin-M1080TA...X-11GB-16GB-DDR4-1TB-SSD-2TB-SSD-Gaming-Disk/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…