MyNameJeff Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 89 Yer İstanbul 26 Haziran 2018 #11 xava dedi: teşekkür ederim birşey sorucam zotac ekran kartı hakkında bilgi sahibi değilim acaba asus rog veya msi farkı nedir fiyatı dışında Genişletmek için tıkla... Milimlik çekirdek hızı gelişmeleri, biraz daha iyi soğutma, daha iyi bir görünüş. Onun dışında pek fazla kayda değer bir şey yok.
xava dedi: teşekkür ederim birşey sorucam zotac ekran kartı hakkında bilgi sahibi değilim acaba asus rog veya msi farkı nedir fiyatı dışında Genişletmek için tıkla... Milimlik çekirdek hızı gelişmeleri, biraz daha iyi soğutma, daha iyi bir görünüş. Onun dışında pek fazla kayda değer bir şey yok.
X xava Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 14 26 Haziran 2018 #12 MyNameJeff dedi: Milimlik çekirdek hızı gelişmeleri, biraz daha iyi soğutma, daha iyi bir görünüş. Onun dışında pek fazla kayda değer bir şey yok. Genişletmek için tıkla... okadarda fark yaratan bir durum değil yani
MyNameJeff dedi: Milimlik çekirdek hızı gelişmeleri, biraz daha iyi soğutma, daha iyi bir görünüş. Onun dışında pek fazla kayda değer bir şey yok. Genişletmek için tıkla... okadarda fark yaratan bir durum değil yani
MyNameJeff Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 89 Yer İstanbul 27 Haziran 2018 #13 xava dedi: okadarda fark yaratan bir durum değil yani Genişletmek için tıkla... Evet. Sonuçta hepsi GTX 1080 Ti
xava dedi: okadarda fark yaratan bir durum değil yani Genişletmek için tıkla... Evet. Sonuçta hepsi GTX 1080 Ti
Seasonic Megapat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 27 Haziran 2018 #14 Gigabyte 1080ti modelini alacaksan kartın backplatesi yok haberin olsun. Kartın arkadan resmini hiç çekmemişler. Bende o modelini almıştım ve elime geldiğince backplatesi olmadığını gördüm. Geri iade ettim
Gigabyte 1080ti modelini alacaksan kartın backplatesi yok haberin olsun. Kartın arkadan resmini hiç çekmemişler. Bende o modelini almıştım ve elime geldiğince backplatesi olmadığını gördüm. Geri iade ettim