8000-10000 TL'ye 2K Oyun Sistemi Toplama


Bu anakartlardan herhangi birini B450 yerine tercih edebilirsiniz. Kim ne derse desin, X570'te daha düzgün çalışıyorlar.

Şu konuyu eğer R5 3600 alacaksanız sonuna kadar okumanızı öneririm;

Mükemmel bir işlemci ve özellikle 2K oyun için topluyorsanız sistemi kesinlikle R5 3600 üstüne ihtiyacınız yok. Derseniz işim gücüm olabilir render veya yayın yapabilirim; R5 3600 de yetecektir ancak bütçe varsa 8Core 3700X almak da elbette mantıklıdır.

SS'teki anakartlardan sanırım en beğenileni ASRock Steel Legend, ben olsam çok zor karar verirdim ancak muhtemelen birçok alan kişinin memnun kaldığını gördüğüm Aorus Elite alırdım sanırım.

Bütçe var ise giriş seviye yerine zaten direk MEG X570 ACE öneririm ancak pek gerek yok bence :)

Ekleme: Kasada ön tarafına konumlandırılan fanların kasa dışarısından havayı rahat çekebilmesi ve iç kısma üfleyebilmesi gerekir. Ön tarafı ızgara şeklinde hava alımına çok müsait kasalar kesin ve net şekilde daha havadar çalışıyorlar. İşin daha renkli kısmı pressure değeri yüksek fanları takıp daha daha iyi bir sirkülasyon sağlayarak sıcaklıkları mimimum seviyeye indirmek olur :)

1572904656442.png
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı