pend0s
Centipat
Merhabalar, bu sene başıyla iş güç sahibi olduk. Sıfırdan sizin tavsiyelerinizle masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. 2009'dan kalma laptopum hiçbir oyunu açmıyor o zamandan beridir, donanımlara sistemlere yabancı kaldım.
* Parçaları tek ve güvenilir bir yerden toplarsam daha güzel olur malum montajlamayı hiç bilmiyorum.
Bende hiçbir parça yok buna monitör, mouse, klavye, kulaklıkta dahil. Sizden 8000-8300 TL'ye kadar kasa+monitör sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Taksitle alacağım için 9 veya 12 ay taksitli tutarının toplam 9000 TL'yi geçmemesini istiyorum.
* Parçaları tek ve güvenilir bir yerden toplarsam daha güzel olur malum montajlamayı hiç bilmiyorum.
Bende hiçbir parça yok buna monitör, mouse, klavye, kulaklıkta dahil. Sizden 8000-8300 TL'ye kadar kasa+monitör sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Taksitle alacağım için 9 veya 12 ay taksitli tutarının toplam 9000 TL'yi geçmemesini istiyorum.
- Bilgisayar oyun amaçlı kullanılacak. (PUBG, CoD, METRO2033 tarzı)
- Monitör 144 Hz, oval ve mümkünse gözü az yorma özelliği varsa onlardan olursa beni mutlu eder. Ama kampanyalı monitörlerde sırf ekran kartı veya işlemciyi daha iyi almak için kabul edilebilir.
- En az 500 GB SSD belleği olursa iyi olur, malum CoD tarzı oyunlar 100GB falan çıkmaya başladı artık.
- Overlook tarzı performans arttırıcı işlemleri bilmiyorum. Oyunda performansı arttırmak için elzemse öğrenirim ama öyle işlerde pek gözüm yok.
- 5 sene sonra yeni bir ekran kartıyla ve işlemciyle sistemi güncelleyebilmek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: