8000-8300 TL monitör dahil sistem tavsiyesi

pend0s

Centipat
Merhabalar, bu sene başıyla iş güç sahibi olduk. Sıfırdan sizin tavsiyelerinizle masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. 2009'dan kalma laptopum hiçbir oyunu açmıyor o zamandan beridir, donanımlara sistemlere yabancı kaldım.

* Parçaları tek ve güvenilir bir yerden toplarsam daha güzel olur malum montajlamayı hiç bilmiyorum.

Bende hiçbir parça yok buna monitör, mouse, klavye, kulaklıkta dahil. Sizden 8000-8300 TL'ye kadar kasa+monitör sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Taksitle alacağım için 9 veya 12 ay taksitli tutarının toplam 9000 TL'yi geçmemesini istiyorum.
  1. Bilgisayar oyun amaçlı kullanılacak. (PUBG, CoD, METRO2033 tarzı)
  2. Monitör 144 Hz, oval ve mümkünse gözü az yorma özelliği varsa onlardan olursa beni mutlu eder. Ama kampanyalı monitörlerde sırf ekran kartı veya işlemciyi daha iyi almak için kabul edilebilir.
  3. En az 500 GB SSD belleği olursa iyi olur, malum CoD tarzı oyunlar 100GB falan çıkmaya başladı artık.
  4. Overlook tarzı performans arttırıcı işlemleri bilmiyorum. Oyunda performansı arttırmak için elzemse öğrenirim ama öyle işlerde pek gözüm yok.
  5. 5 sene sonra yeni bir ekran kartıyla ve işlemciyle sistemi güncelleyebilmek istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum. 1-2 gün içinde sistemi almayı planlıyorum. Malum nisan boyunca evde kalacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı